Herkes onu, o telefon konuşmasıyla tanıdı;

Herkes onu, o telefon konuşmasıyla tanıdı

Bakan Koca, 261’inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa Avcı'nın telefon görüşmesi anını paylaştı. Depremden 261'nci saatte kurtulan Mustafa Avcı, yeni doğan bebeği Almila ile eşine kavuştu....

Sağık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı. Tüm Türkiye onu, enkazdan çıkarıldıktan sonra yaptığı telefon konuşmasıyla tanıdı.

BEBEĞİ VE EŞİYLE KAVUŞTU

Hatay'da depremde çöken özel hastanenin enkazından 261 saat sonra kurtarılan Mustafa Avcı, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eşi Bilge ve deprem gecesi doğan bebeği Almila ile buluştu.

261 saat sonra kurtarılan yaralılardan Mustafa Avcı, sahra hastanesinde ilk tedavisi sonrası Mersin'e sevk edildi. Ambulansla Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen ve bir ayağı sarılı olan Avcı, tedaviye alındı. Depremden 3 saat önce doğum yapan Avcı, eşi Bilge ve Almila ismi verilen bebeği hastanede buluştu. Depremden dakikalar önce eşinin hastanede bisküvi almak için kantine diye gittiğini belirten Bilge Avcı, kendisinin bebeğini alarak birkaç kişinin desteğiyle sürüne sürüne hastaneden çıktığını kaydetti. 



Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum