Ozanoğlu, milli takım seçmelerine katıldı;

Ozanoğlu, milli takım seçmelerine katıldı

Kastamonuspor ve Ankara Şekerspor’un eski futbolcularından Ozan Ozanoğlu’nun oğlu Cem İhsan Ozanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ege Bölge Karmasına seçilen 44 futbolcu arasına girerek U15 Milli Takım seçmelerinde yer aldı...

Kastamonuspor ve Ankara Şekerspor’un eski futbolcularından Ozan Ozanoğlu’nun oğlu Cem İhsan Ozanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ege Bölge Karmasına seçilen 44 futbolcu arasına girerek U15 Milli Takım seçmelerinde yer aldı.

Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve 2007 doğumlu oyuncuları kapsayan 15 yaş altı seçmeleri bölgelerde yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. 4 Ekim Pazartesi günü İzmir’de organize edilen seçme karşılaşmalarının son etabını Genç Milli Takım antrenörlerinden Güngör Şahinkaya, Turhan Sofuoğlu, Ahmet Ceyhan, Sinan Turhan, Hüseyin Yeşildağ ve Ömür Altunsöz izledi. Bölge Antrenörleri Koordinatörü Nevruz Şerif, Bölge Antrenörleri Sorumlusu Ahmet Gün ve Bölge Antrenörü Fatih Parmaksız da takip etti. Türkiye genelinde 46 takımda toplam 638 sporcunun yer aldığı organizasyonda maçlar sonrasında U15 Milli Takımı'na ve kulüplere oyuncu havuzu oluşturulacağı açıklandı.

GENÇ FUTBOLCU, KASTAMONUSPOR'DA FUTBOLA ADIM ATTI

Daha önce TFF tarafından Pilot Bölge seçilen Kastamonu’da 6-12 Yaş Futbol Eğitim Projesine katılan ve ardından Kastamonuspor alt yapısında futbola başlayan Ozanoğlu, Göztepe Futbol okulundan sonra Altay Futbol okuluna geçiş yapmıştı. Halen Altay Futbol Kulübünün pilot takımında forma giyen Cem İhsan, sol ayağı ve tekniği ile dikkat çekerken, milli takım seçmelerinde forma giyerek futbol yolculuğunun başlangıcında önemli bir adım atmış oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum