Son 15 şampiyonun 6’sı boşta;

Son 15 şampiyonun 6’sı boşta

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor’da Teknik Direktör Ümit Karan ile yolların ayrılmasının ardından, teknik adam arayışları devam ediyor....

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor’da Teknik Direktör Ümit Karan ile yolların ayrılmasının ardından, teknik adam arayışları devam ediyor. GMG Kastamonuspor teknik heyetinde birçok hocayla çalışan Göktuğ Ertetik ve alt yapı antrenörlerinden Onur Beşel’in sezon sonuna kadar devam etmesi görüşü bir tarafta hakimken, yeni bir antrenörle anlaşılması gerektiği düşüncesi baskın görüş olarak dikkat çekiyor.

GMG Kastamonuspor’un transfer tahtasının kapalı olduğu dönemde takımı çalıştıran Levent Eriş’le anlaşmanın yakın olduğu iddia edilirken; son 5 sezona bakıldığında 2’nci Lig’e çıkan takımları çalıştıran 15 şampiyon hocasının 6’sının boşta olduğu görüldü.

2017-2018 sezonundan bu yana 2’nci Lig Kırmızı Grup, Beyaz Grup ve play-offda şampiyonluk yaşamış teknik adamlar ve şampiyonluk yaşadığı kulüpleri şu şekilde:

İlhan Palut (Hatayspor), Özden Töraydın (Altayspor), Serhat Gülpınar (Afyonspor), Serkan Özbalta (Keçiörengücü), Suat Kaya (Menemen FK), Cüneyt Dumlupınar (Karagümrük FK), Serdar Bozkurt (Bandırmaspor), Ertuğrul Sağlam (Samsunspor), Taner Taşkın (Tuzlaspor), Mustafa Reşit Akçay (Kocaelispor), Cevdet Göç (Manisa FK), Zafer Turan (Eyüpspor), Tuncay Şanlı (Sakaryaspor), Osman Özköylü (Pendikspor), İsmet Taşdemir (Bodrumspor).

ŞAMPİYONLARDAN 6’SI ŞU AN TAKIM ÇALIŞTIRMIYOR

Son 5 sezonda 2’nci Lig’de şampiyonluk yaşayan 15 başarılı teknik adamdan şu anda kulüp çalıştırmayanların sayısı ise 6. Bu altı teknik adam; İlhan Palut, Serkan Özbalta, Suat Kaya, Ertuğrul Sağlam, Zafer Turan ve Tuncay Şanlı.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum