Pınarbaşı, deprem bölgesi için seferber;

Pınarbaşı, deprem bölgesi için seferber

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, ilçede faaliyet gösteren Sude Tekstil tarafından 1 günde üretilen 6 bin adet battaniye, vatandaşların kıyafet, ısıtıcı ve erzak gibi yarımlarının yanı sıra treyler ve ekskavatör bölgeye sevk edildiğini açıkladı....

TEKSTİL FİRMASI 1 GÜNDE 6 BİN BATTANİYE ÜRETTİ

Pınarbaşı, deprem bölgesi için seferber

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, ilçede faaliyet gösteren Sude Tekstil tarafından 1 günde üretilen 6 bin adet battaniye, vatandaşların kıyafet, ısıtıcı ve erzak gibi yarımlarının yanı sıra treyler ve ekskavatör bölgeye sevk edildiğini açıkladı.

Başkan Yaşar, 9 kişilik Kanyon Derneği üyeleri ve 3 belediye personelinin kurtarma ekipmanları ile bölgeye gittiğini vurguladı.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar’ın konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Günün birlik olma günü olduğunu gösterdiniz. Öncelikle ilçemizde bulunan Sude Tekstil'e çok hızlı reaksiyon alarak afet bölgesine ulaştırmak üzere ürettiği 6 bin adet battaniye için. Kıymetli hemşehrilerimin kıyafet, battaniye, ısıtıcı ve gıda gibi yardımlarını afet bölgesine ulaştırmak üzere yaptıkları yardım ve gönüllü çalışanlarımız için; Sinan Yılmaz, Mesut Civelek, Hasan Arslan, Ömer Gök, Özcan Akkaya, İsmail Bulut, Yasar Çelebi, Emre Arslan, Ufuk Sömek'den oluşan 9 kişilik Kanyon Derneği ekibimiz kurtarma ekipmanları ile birlikte Adıyaman'ın Besni ilçesine hareket ederek verdikleri destek için; Belediyemizde görevli Serhat Gök, Hakkı Gül ve Metin Ekmek isimli nitelikli 3 arkadaşımız afet bölgesinde çalışmak üzere il AFAD koordinasyonunda gönüllü olarak destek verdikleri için; Kaymakamımız Serkan Tokur ile birlikte koordine ettiğimiz ilçemizde iş gören karayolları müteahhidimize bir treyler ve ekskavatör yükü ile birlikte özel idare koordinesinde afet bölgesine ulaştırmak üzere verdiği destek için, candan yürekten teşekkür ediyor minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum