Araç 2. Yayla Kış Festivali'ne geri sayım;

Araç 2. Yayla Kış Festivali'ne geri sayım

Araç Yayla Kış Festivali için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sene birincisi düzenlene Araç Yayla Kış Festivali'ne bu sene de yoğun ilgi ve talep var. 27-28-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival geçtiğimiz ne olduğu gibi bu yıl da dolu dolu geçecek....

Festivalin ilk gününde kayak kulüpleri, dağcılık kulüpleri, Off-Road kulüpleri, karavan kulüpleri ile sporcuların festival alanına yerleşecek. Akabinde İglo yapımı gerçekleştirilecek. Festivalin ikinci gününde festival ateşi yakılacak. Araç Belediyesi Sepetçioğlu Halk Oyunları gösterisi ve protokol konuşmalarının ardından halk dansları gösterileri ile çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek. Akabinde, DJ performansı, müzik ve eğlence, Off-Road gösterisi ve meşale yürüyüşü yapılacak.

Festivalin son gününde ise müzik ve eğlence akabinde yine çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek. Kayak Milli Takım'ın gösterisini ardından kar-raft gösterisi olacak. Dağcılık faaliyetlerinin ardından DJ performansı gerçekleştirilecek. Programın sonunda ise ödül ve katılımcıların belgeleri teslim edilerek festivalin kapanışı yapılacak.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum