‘Sorunlara yerinde çözüm üreteceğiz’;

‘Sorunlara yerinde çözüm üreteceğiz’

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Tosyalı hemşehrimiz Kadir Sorucuoğlu, bir süredir Kastamonu’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Sorucuoğlu, son olarak memleketi Tosya ilçesini de ziyaret etti. Tosya AK Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Kadir Sorucuoğlu, ilçedeki sorunlara yönelik bilgi aldı. Sorucuoğlu açıklamasında; “Tosya gibi, memleketimizin tüm ilçelerini tek tek gezip, sorunlara yerinde çözüm üreteceğiz” ifadelerine yer verdi....

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Musaoğlu tarafından karşılanan Kadir Sorucuoğlu, ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu karşılama sonrası, Tosya ile ilgili talep ve tavsiyeleri dinledi. İlçedeki çeltik tarlalarının verimliliğinin azalması, tarım arazilerinin toplulaştırılması, ilçe hastanesinin mevcut durumu ve bazı branşlardaki hekim eksikliğinin tamamlanması gibi konuların görüşüldüğü ziyarette, Sorucuoğlu çözüm için anlık görüşmeler yaptığını ve çözüme yoğunlaşacağını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı bünyesinde yer alan Gençlik Merkezini de gezen Kadir Sorucuoğlu, ilçe başkanı, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile langırt oynadı. Renkli ve samimi görüntülerin yer aldığı ilçe gezisi sonrası açıklama yapan Sorucuoğlu; “Tosya gibi, memleketimizin tüm ilçelerini tek tek gezip, sorunlara yerinde çözüm üreteceğiz” dedi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum