Yasal yasak!;

Yasal yasak!

PARK YASAĞI MECLİSTE KALDI; KASTAMONULULAR İSE TRAFİKTE......

Büyükşehirlere giden Kastamonuluların şaşırdığı trafik, artık Kastamonu'nun bir gerçeği. Özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerindeki trafik, uzun araç kuyrukları oluştururken; bu trafiğin en büyük sebebi de  yol kenarına park edilen araçlar. Zaman zaman tek şeride bile düşen trafik, vatandaşları canından bezdirirken; Kastamonu Belediyesi başta olmak üzere hali hazırda hiç bir yetkili de bu konuya dair açıklama yapma gereği bile duymadı.

YASAK MECLİSTE KALDI

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, 2019 Temmuz ayında gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada park yasağını tekrar uygulayacaklarını dile getirerek; ''Fakat gördüğüm kadarıyla ciddi bir memnuniyet söz konusu. Çünkü trafik tıkanıyordu. Geçende de gündeme getirmiştim, trafikle ilgili bir şeyler yapmak gerekecek. Bizim otoparkla ilgili ciddi bir sıkıntımız var. Ana  arter üzerinde ne yazık ki otopark yeri olarak kullanabileceğimiz herhangi bir alanımız yok. 50 metre ötedeki yere giderken bile dibine park etmeyi düşünüyoruz. Biraz daha toplu taşımayı kullanabiliriz, birbirine yakın olanlar işyerine beraber gidip gelebilirler'' ifadelerine yer vermişti.

 

Her geçen gün araç trafiğinin arttığı şehrimizde;  özellikle akşam saatlerinde yaşanan trafik ciddi bir problem haline gelmeye başladı. Park yasağı kağıt üzerinde bulunmasına rağmen, hiç bir yetkili konuyla ilgili cezai işlem uygulamıyor.  Vatandaş, 'bu çile bitsin' derken; yetkililer ise bu durumu görmezden geliyor.  (Burak Yumukoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum