Devrekani'ye büyük müjde;

Devrekani'ye büyük müjde

BÖLGE İÇİN HAYATİ ÖNEM ARZ EDEN PROJEDE SONA GELİNDİ...

Devrekani'de yapılması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruluş işlemleri tamamladı. Bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak projedeki gelişmeyi Devrekani Belediye Başkanı  Engin Altıkulaç duyururken; dosyalar, yarın onaylanmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı'na  bırakılacak.

 

 

Başkan Altıkulaç, Kastamonu-Devrekani TDİOSB Yönetim Kurulu'nun  beş kişiden oluştuğunu duyururken, isimler işe şöyle; ''Devrekani Kaymakamı Ahmet Çoşkun, Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, KATSO Başkanı Oğuz Fındık Oğlu, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Serdar İzbeli, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi.''

 

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Altıkulaç, '' Projemizin bu aşamaya gelmesinden gerekli adımları büyük azim , gayret ve özveriyle bir bir aşıp çok şükür bu aşamaya geldik.Bu süreçte bir çok siyasi ve bürokratik büyüğümüzden destek aldık. Allah herkesten razı olsun. Hiç bir zaman bir dediğimizi iki etmediler. Yolumuz daha çok uzun ama ,asıl önemli aşama çok şükür başarı ile geride kaldı .Bu anlamda; hayatının neredeyse tamamını üretime ve hizmete adamış benim için büyük bir sevinç ve gurur olmuştur.  Şimdiden 2 yıl sonra Kurtşeyh mahallesindeki alanda hayvansal üretimi görür gibiyim'' ifadelerine yer verdi. (Burak Yumukoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum