Kastamonu Sınav, başarıya doymuyor;

Kastamonu Sınav, başarıya doymuyor

Özel Kastamonu Sınav Koleji Ortaokulu öğrencilerinden, aynı zamanda Nasrullah Gazetesi çalışanlarından meslektaşımız Hüseyin Güven Tuzcu’nun oğlu Burak Güven Tuzcu, Türkiye Geneli Deneme Sınavında, 5. sınıf düzeyinde tüm sorulara doğru yanıt verip Türkiye 1.’si oldu....

Özel Kastamonu Sınav Koleji Ortaokulu öğrencilerinden, aynı zamanda Nasrullah Gazetesi çalışanlarından meslektaşımız Hüseyin Güven Tuzcu’nun oğlu Burak Güven Tuzcu, Türkiye Geneli Deneme Sınavında, 5. sınıf düzeyinde tüm sorulara doğru yanıt verip Türkiye 1.’si oldu.

Ayrıca 6. Sınıf öğrencimiz Işıl Hüma Yıldız Türkiye 49.su, 7. sınıf öğrencilerimizden Zeynep Ada Bulut Türkiye 94.sü, Zeynep Özcan Türkiye 98.si olarak bizleri gururlandırdı. Yaptığımız çalışmaların ne kadar kıymetli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatan Burak Güven Tuzcu, Işıl Hüma Yıldız, Zeynep Ada Bulut, Zeynep Özcan ve onların nezdinde her deneme sınavında dereceler yapan diğer tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” denildi.

Kastamonu Sınav Koleji Ortaokul Müdürü Fehmi Ercan da yaptığı açıklamada; “Öncelikle öğrencilerimizi bu başarıları için tebrik ederim. Bu başarının ortaya çıkmasını sağlayan başta öğrencilerimizin aileleri olmak üzere tüm Sınav Koleji öğretmen, yönetim ve personel kadrosuna da teşekkürü borç bilirim. Devam eden süreçte ve LGS’de de başarımızın devam edeceğine şüphem yok” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum