TSYD temsilcileri İstanbul'da buluştu;

TSYD temsilcileri İstanbul'da buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) İstanbul'daki genel merkezinde toplanan temsilciler, Genel Başkanı Oğuz Tongsir tarafından ağırlandı. Temsilcilerin karşılaştığı toplantıda konuşan Genel Başkan Oğuz Tongsir; "TSYD'nin Anadolu’ya açılımı devam edecektir" dedi....

Yurt genelinden 40'ın üzerinde kişinin katıldığı toplantıda Kastamonu'yu Murat Köse temsil etti. Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir ile ikili görüşmede yapan Köse, Genel Merkez Yönetimini, bir toplantılarını ilimizde yapmaları için davette bulundu.

" TSYD OLARAK ANADOLU’YA AÇILMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

TSYD Tesislerini İl Temsilcilerine gezdiren Başkan Tongsir, kendi dönemlerinde çeşitli spor ve sosyal aktivitelerin yapıldığını, TSYD'ye yeni modern birimler kazandırdıklarını belirterek; "Üstlendiğiniz görevi hakkıyla yapıp, bütün zorlukları göğüsleyen siz Anadolu’daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Neler yaptığınızı biliyoruz.   Sizler meslektaşlarınızın işini kolaylaştıran önemli bir sorumluluğu ve görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız. TSYD'yi Anadolu da en iyi şekilde temsil eden sizlere teşekkür ediyorum, sizlerin sorunlarını da dinleyerek daha iyi etkinliklerde bir araya geleceğiz. TSYD olarak Anadolu’ya açılmaya devam edeceğiz" diye konuştu. İki gün süren toplantılarda  spor yazarlarının stadyum ve salonlarda yaşadıkları sorunlar ve   çözümleri ele alındı. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum