Arama
Arama Sonuçları
TSYD'nin 60. yılı kutlandı
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin 60. yılı kapsamında derneğin Levent tesislerindeki Atatürk büstüne çelenk konulurken, daha sonra da ebediyete intikal etmiş kurucu, eski başkan ve üyeler için Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.
Fenerbahçe-Beşiktaş TARİHİ DERBİLER…
Süper Lig'in 27. haftasındaki derbide bu akşam karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe, birbirlerine karşı tarihi maçlara imza attı.
TSYD temsilcileri İstanbul'da buluştu
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) İstanbul'daki genel merkezinde toplanan temsilciler, Genel Başkanı Oğuz Tongsir tarafından ağırlandı. Temsilcilerin karşılaştığı toplantıda konuşan Genel Başkan Oğuz Tongsir; "TSYD'nin Anadolu’ya açılımı devam edecektir" dedi.
Şimdi birlik zamanı!
Kastamonu basınının en köklü kuruluşları, dernek çatısı altında bir araya geldi. 24 basın kuruluşu ve 61 gazetecinin bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 15 Ağustos’ta Kastamonu Valiliği Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’nün onayıyla beraber resmen kuruldu.
‘Ecdadımıza ne kadar dua etsek azdır’
Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun dört bir tarafında kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesin katkı sağladığını belirten Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İstiklal Yolu olarak adlandırılan İnebolu-Kastamonu-Çankırı ve Ankara güzergahında yaşayan vatandaşların cephe gerisinde olağanüstü mücadele verdiklerini büyüklerden ve tarih kitaplarından öğrendiklerini söyledi.