Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu dolmuşları zamla çalışıyor!
Kastamonu'da Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda ulaşım ücretleri tam 14,5 liradan 20 liraya, öğrenci 9 liradan 13 liraya yükseltildi. Sizin için 2019 yılından bu yana Kastamonu'da ulaşım ücretlerinin değişimini derledik.
Kastamonu'da dolmuş da lüks oldu!.. 15 Temmuz'da...
Kastamonu Belediye Meclisi, şehir içi ulaşıma görülmemiş bir oranda zam yapma kararı aldı. Zaten güçlükle geçinin dar gelirli vatandaşlar, zam kararına büyük tepki gösteriyor.
Kastamonu'da dolmuş da lüks oldu!.. 15 Temmuz'da...
Kastamonu Belediye Meclisi, şehir içi ulaşıma görülmemiş bir oranda zam yapma kararı aldı. Zaten güçlükle geçinin dar gelirli vatandaşlar, zam kararına büyük tepki gösteriyor.
Kastamonu'da toplu taşımaya zam yolda!
Minibüsçüler kooperatifi özel halk otobüsü işletmesinin ücret tarifesi değişikliği dilekçesi belediye meclisinden dile getirilerek oynamaya sunuldu. Talep, plan bütçe komisyonunda görüşülmek üzere oybirliği ile kabul edildi.
Baltacı: “Seçimden önce bütçenin yüzde 90'ı harcanmış”
“2024 yılı bütçesinde yanlış hatırlamıyorsam 44 milyon gibi bir Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bütçe hesaplanmış. Bunun yüzde 90'ı maalesef ki 31 Mart 2024 seçimlerinden önce harcanmış bitirilmiş. Bizden sonrasına bir şey kalmasın demişler”
"Zirai ambulans" bitki sağlığı için tarlalarda
Kastamonu'da kullanım ömrünü dolduran bir ambulansı satın alarak "Zirai ambulans" adını veren 5 girişimci, içine su deposu, jeneratör, zirai dron ve gerekli diğer malzemeleri yerleştirerek çiftçilere ücretli hizmet sunuyor
Özel; 'Asgari ücrete zam yapmamak vicdansızlık!'
CHP Genel Merkezde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgür Özel; 'Asgari ücrete zam yapmamak, vicdansızlık, insafsızlıktır. Akıllarını başlarına alsınlar" dedi.
Maaşa zam yok, zamlar yağmur gibi!..
Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusuyla beklenti içinde. Ancak AK Parti'den gelen son açıklamayla ara zam ihtimaline enflasyon gerekçe gösterilerek kapı kapandı. Bir yandan da yeni vergi paketi yolda.
Kastamonu’da dolandırıcılık!.. Muhasebeci milyonları çarptı
Suç duyurusunda bulunan iş adamı Hasan Kurt, "Kastamonu ve Taşköprü civarındaki müşterilerinden, bizler de dahil 18 milyon lira civarında bir para dolandırdığını düşünüyoruz" dedi.
Kastamonu'da muhtarlar maaşlarını bağışladı
Kastamonu’nun Daday ilçesinde, muhtarlar 37 bin 100 TL’lik maaş promosyonlarının yarısını, Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne bağışladı.
Belediye ücretsiz sebze fidesi dağıtacak!
Kastamonu Belediyesi ücretsiz sebze fidesi dağıtacak…
Türk Telekom’dan ‘büyük zam’ kararı!..
Türk Telekom internet ücretleri 1 Temmuz’dan itibaren değişiyor. Yeni zamlı tarifeler belli oldu.
Kastamonu Belediyesi ücretsiz süt dağıtacak!
Belediye Meclis Toplantısı’nda birtakım açıklamalarda bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Ücretsiz süt dağıtımı ve kreşlerin faaliyete geçmesi, şehirde yaşayan aileler için önemli bir destek olacak.” Diyerek müjdeyi verdi.
Ücretsiz Gençlik Kampları başvuruları başladı! (BAŞVURU EKRANI)
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Kampları için başvurular başladı. 7 Haziran'da başvurular sona eriyor.
Kastamonu’da taksiye zam!
Kastamonu Şoförler odası tarafından alınan kararla, artan maliyetler sebebiyle Kastamonu’da taksimetre ücretlerine zam yapıldı.
Araç muayenesinde ürküten karar!
Araç muayeneleri, trafikteki motorlu araçların teknik şartlara uyup uymadığının tespit edilebilmesi için TÜVTÜRK eliyle belli zaman aralıklarında yapılıyordu.
Kastamonu’da bir TOKİ fırsatı daha!
Kastamonu’da TOKİ fırsatı devam ediyor.
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli'ye kalabalık ziyaret!
İstanbul'dan Halveti Vakfı'na müntesip 2 bin kişi Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’yi ziyarete geldi…
‘Acil’e acilen çözüm gerek! Nüfusun iki katına yaklaştı
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 2023 yılında Türkiye genelinde hastanelerin acil servislerine başvuru sayısı 150 milyonu aştı. Acil servislerde sekiz saatten fazla bekleyen hasta sayısı ise yaklaşık 6 milyona ulaştı.
İkinci el yıkıldı; ilan çok, alan yok!
Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde hem sayı hemde fiyat olarak sınırları zorlayan 2. el otomobil piyasasında bugün adeta yaprak oynamıyor.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Kastamonu’da devlet işçisi alımı!
İŞKUR tarafından yayımlanan yeni devlet İşçisi alımı ilanına göre, Kastamonu’da görev yapmak üzere, noter kurasıyla belirlenecek 3 devlet işçisi alınacak.
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Bedava bitti!.. Faturalar kabaracak
2023 Nisan ayında uygulamaya konan 25 metreküplük doğalgaz uygulaması 1 Mayıs 2024 itibarıyla sona erdi. Devlete 43 milyar liraya mal olan desteğin sona ermesiyle, faturalarda 150-200 liralık bir artış olacak.
Trafik sigortası zamları otomatiğe bağlanıyor
Trafik sigortasında zam tarifesi değişiyor. Toptan Eşya Fiyat Endeksi (TEFE), Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve asgari ücret artışlarının da içinde bulunduğu bir maliyet hesaplaması uygulamaya girecek.
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
Yakıt masrafını MHP İlçe Başkanlığı karşıladı!
Azdavay Belediyesi tarafından Pazar günü gerçekleştirilen Kastamonuspor Amedspor maçına araç kaldırılmıştı. Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan aracın yakıt masraflarının MHP Azdavay ilçe Başkanı Akif Özdemir'in karşıladığını açıkladı.