Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'daki kar manzarası havadan görüntülendi
Kastamonu'da yüksek rakımlı noktalarda kar yağışının oluşturduğu güzel manzara havadan görüntülendi.
Çiçekyayla Köylüsü'nün sabrı taşmak üzere: 'Kedi geçmiyor kedi!'
Bozkurt ilçesine bağlı Çiçekyayla köyünde yaşayan vatandaşların yol sıkıntısı devam ediyor. 6 hanenin ulaşımını sağlayan yolun 11 Ağustos 2021 sel afetinden bu tarafa yapılmadığını dile getiren köylü vatandaşlar, yolun artık yapılmasını istiyor. Köy sakinlerinden Adem Aksoy, sitemini; "Buradan bırakın arabayı kedi bile geçmiyor, kedi!" sözleriyle dile getirdi.
Çiçekyayla Köyü'nden yol sitemi: 'Bu yolu artık yapın'
11 Ağustos 2021 yılında yaşanan sel felaketinde Bozkurt Çiçekyayla köyünde 6 hanenin yolu hasar gördü. O tarihten bu yana yolun yapılmadığını dile getiren köy sakinleri, evlerine gitmekte zorlandığını hatta Aile Mezarlığı'na dahi ziyaret edemediklerini dile getirdi. Bölgede her yağış sonrasında kaymaların olduğunu da dile getiren köy sakinleri yolunun bir an önce yapılmasını istiyor.
AFET SONRASI İÇME SUYU +ENH TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
“2-3 gün içerisinde yıkılan köprüleri yeniden açacağız”
Kastamonu’da heyelan sebebiyle kapanan köy yolları ile yıkılan köprülerde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Kastamonu Valisi Avni Çakır, “2-3 gün içerisinde yıkılan köprüleri yeniden açacağız” dedi.
Uzun yol dilencileri suçüstü yakalandı!
Şehir merkezlerinin ardından uzun yol dilencileri de ortaya çıkmaya başladı. Bozkurt yolunda yol kenarına ateş yakarak dilencilik yapan üç kişi yakalandı.