Arama
Arama Sonuçları
Taşköprü'de Trafik Zabıta Ekipleri teyakkuzda!
Taşköprü Belediyesi, okul önlerinde yaya güvenliğinin ve trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik Zabıta Ekibi uygulamasını başlattı.
İç sularda av yasağı başlayacak
15 Haziran tarihleri arasında Sazan, Kadife, Siraz, Yayın gibi diğer balık türlerinin avlanması yasaklandı.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Kuzeykent dikkat! Kapınıza dolandırıcı gelebilir…
Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, mahalle sakinlerini uyarıda bulundu. Şahısların kendisini İnebolu’dan geldiğini ve ihtiyaç sahibi olarak tanıttığını belirten Çölez, mahalle sakinlerinin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Çatalzeytin’e yeni müdür!
Doğanyurt İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Karataş, Çatalzeytin İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevine atandı
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
Kastamonu'da 'Bunu da gördük' dedirten olay!
Kastamonu'da meydana gelen olay hem güldürdü, hem de düşündürdü... Çalınan rögar kapağı fark edilmeyince otomobil düştü... 'Akıllara ise bir insan neden rögar kapağı çalar?' sorusu geldi.
Başkan Kavaklıgil Zabıtaları unutmadı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Zabıta Haftası dolayısıyla ilçede görev yapan Zabıta ekiplerini ziyaret ederek 1-7 Eylül Zabıta Haftası'nı kutladı.
Belediye Başkanı'ndan personele sürpriz
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, beraberindeki heyet ile birlikte Zabıta Haftası münasebetiyle Taşköprü Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek personeller ile pasta kesimi gerçekleştirdi.
İnsanlara yedireceklerdi! Eşek ve at kasaplarına gözaltı
Adana’da Yüreğir Zabıta ekipleri 12 kesilmiş eşek ile, kesilmeyi bekleyen 2 eşek ve 6 at ele geçirdi. Eşekleri kesen 2 kişi gözaltına alınırken, kesilen eşeklerin etleri imha edildi. Kesilmekten kurtarılan at ve eşekler ise barınağa teslim edildi. Kesim yerinde de çok miktarda kemik olduğu görüldü.
Örnek davranış takdir topladı
Ramazan İlker Özkan adındaki cocuk pazarda bulduğu cüzdanı zabıta memurlarına teslim etti.
Felaket geri döndü! Kastamonu’da da hayvan pazarı kapatılmıştı
Geçtiğimiz yıllarda kendini gösteren koronavirüs pandemisinin ardından yeni bir hastalık türü kendini gösterdi. Türkiye’de de bazı bölgeler karantinaya alındı.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
DİSKİ araba ve halı yıkamayı yasakladı!
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (DİSKİ) bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi. Kurallara uymayanlar hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32'nci maddesi uyarınca 1295 TL idari para cezası uygulanacak.
Tosya'da gramaj ve fiyat denetimi
Tosya Belediyesi, ekmeklerin gramaj ve fiyat denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Turnuvalar için kayıtlar başladı!
Abana Belediyesi, 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinde yapılacak turnuvalar için kayıtların başladığını açıkladı.
Resul Dindar ve Uğur Işılak Kastamonu'ya geliyor
Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali için geri sayım başladı. 4-6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek festivalde, Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak.
Tosya, Sünnet Şöleni'ne hazırlanıyor: Kayıtlar başladı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 6 yaş ve üzeri çocuklar için Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtlarının başladığını duyurdu.
Tosya, Sünnet Şöleni'ne hazırlanıyor: Kayıtlar başladı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 6 yaş ve üzeri çocuklar için Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtlarının başladığını duyurdu.
Araç sokakları ilaçlandı
Araç Belediye Başkanlığı tarafından Araç ilçesinde sinek ve haşereyle mücadele kapsamında sokaklarda ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.
Belediye uyardı: Çardak işgaline yaptırım uygulanacak
Cide Gebeş Mahallesi Piknik Alanı'nda çardakları kalıcı olarak başkalarının kullanmasına müsaade etmeden işgal eden vatandaşlar, Cide Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri tarafından kaldırıldı.
Kurban kesecekler dikkat: Cezası var
Uygunsuz yerde kurban kesimleri ALO 181’e ihbar edilecek, 42 bin liraya kadar ceza kesilebilecek.
Kurban sevkiyatına sıkı tedbirler
Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerekli tedbirleri alarak, bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İnebolu boşaltılıyor!
İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
19 kuruma 646 memur alınacak
İŞKUR ile en az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 646 memur alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara göre KPSS en az 50 puan ile memur alımı yapılacağı görülüyor.