Arama
Arama Sonuçları
Tarım Müdürlüğü personeline eğitim!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik Kontrol Görevlisi Kimlik Kartı Eğitim ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Kastamonu'da Aile Hekimlerine sertifikalı eğitim!
Aile hekimlerine yönelik olarak düzenlenen Bölgesel  Aile Hekimliğine Uyum 1. Aşama Sertifikalı Eğitim programı tamamlandı.
Suudi yetkililerden gece yarısı açıklama
Kırmızı çizgilerimizi pazarlık konusu yapmaya kalkan Suudiler'in bu tavrı sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçına çıkmayı reddederken, maçın organizatörü olan ve Suudi Arabistan Devleti destekli turizm şirketi Riyadh Season gece yarısı bir açıklama yaptı.
Ehliyette yaş sınırı değişiyor!
Ehliyet alma yaşında değişikliğe gidiliyor. Ehliyet almak için yaş sınırını bekleyenlere önemli bir haber geldi. Değişiklikler, ehliyet alım sürecini daha erişilebilir hale getirirken trafik güvenliğine de olumlu katkılarda bulunmayı amaçlıyor.
Sayıştay’ın ‘Kastamonu Belediyesi’ raporu yayınlandı
Sayıştay Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak denetlenen Kastamonu Belediyesi’nin 2022 raporu yayınlandı.
Okullar depremlere hazır mı?
Özellikle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde karşılaşılacak bir acil durum ya da afet anında öğrencilerin nasıl davranacaklarını bilmeleri ve onları yönlendirecek olan kişilerin yeterlilikleri oldukça önemli.
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
Kastamonu için sınav sistemi netleşti
27 Eylül 2023 tarihinde saat 12:00'da Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında 8 Lise Müdürü ile Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Kastamonu'daki okul müdürlerine sınav bilgilendirmesi
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda ortaokul müdürleri ile ölçme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Ehliyet Yaş Sınırı Düştü!
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni yönetmelikle, ehliyet almak isteyen kişiler için yaş şartlarında önemli değişiklikler yapıldı. Türkiye genelinde yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren bu karar, sürücü adayları için büyük bir kolaylık getiriyor.
Sigara ve alkolde yasak kapsamı genişledi! Açık alanlarda…
Alkollü içki sunumu ve satışı ile tütün mamulleri satış yasağı genişletildi.
Trafik sigortasına yeni düzenleme geliyor
Trafik sigortasında poliçe kesilememesi yönündeki tartışmalara çözüm olması amacıyla SEDDK tarafından “Trafik Teklif Platformu” için ilk adım atılarak yönetmelikle ilgili süreç resmen başlatıldı.
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
APL, YKS’de büyük başarı elde etti
ÖSYM tarafından 2023 yılında yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Abdurrahmanpaşa Lisesi, büyük başarı elde etti.
Izoprosis ürünleri, Uzunlar farkı ile Kastamonu’da…
Kastamonu’da inşaat sektörünün, özellikle de yalıtım/izolasyon alanında en önemli tedarikçilerinden olan Uzunlar Ltd. Şti., bünyesine yeni aldığı ‘Izoproris’ marka ürünleriyle sektörün ihtiyaçlarını karşılamada bir adım daha attı.
Kastamonu denizinde tehlike!.. Kaymakam açıkladı
İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından İnebolu'da deniz suyundan alınan numunelerde Intestinal enterokok bakterisi yüksek çıktı.