Arama
Arama Sonuçları
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Çarşı kitlendi!
Kastamonu’nun en kalabalık ve işlek caddesinde trafik kitlendi.
Kastamonu seçimlerinde trajikomik olay!
Eski muhtar ve Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Gökçek: “Vurulmadım, hayattayım”
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
İlçede yangın alarmı!
Kastamonu’nun ilçesinde yangın çıktı.
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
1 yılda 10 ölü, 1517 yaralı!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü trafik kazaları bilançolarını açıkladı
Kuzeykent’te bir garip olay
Kuzeykent Mahallesi’nde bugün meydana gelen kaza sonrasında garip bir olay yaşandı…
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
Cideli firmanın otobüsü çalındı!
Kastamonulu firma Cide Güven Turizm’in otobüsü bu gece; İstanbul’da çalındı… Cide Güven Turizm; yaptığı açıklamada; İstanbul’da meydan gelen olayda park halindeki otobüslerinin çalındığını açıkladı.
Çocuklara dikkat edin! Çok tehlikeli
“Kanlı para” hızla yayılıyor. Okullarda çocuklar arasında hızla yayılan kanlı para oyununda kullanılan kenarları testere gibi yontulan madeni paralar marketlere de girmeye başladı
Kastamonu'dan çıkan kargo yolda yandı
Kastamonu-Sinop çevre yolunda seyir halindeki kargo aracı alev aldı
Yok artık! 112’yi bu sebeplerden arıyorlar
ANTALYA 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 8 ayda gelen 2 milyon 500 bin çağrının yüzde 64'ü gereksiz çağrılardan oluştu. Damat adayının GBT'sini yaptırmak isteyen de konuşmaya başlayan çocuğuna pratik yaptırmak isteyen de acil çağrı hattını meşgul etti.
Bakan'dan yangınzedelere söz: "Tüm zararlar telafi elecek"
Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde çıkan yangında 10 ev ve 3 ahır yanarak kullanılmaz hale geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya ve Kastamonu'daki yangınlar ile ilgili yaptığı açıklamada: “Devletimiz her daim olduğu gibi yine vatandaşlarımızın yanındadır, tüm zararlar telafi edilecektir” dedi.
‘Motosiklet ambulanslar’ hayat kurtarıyor
Sağlık Bakanlığı bünyesinde trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde görev alan motosiklet ambulanslar, “altın dakikalar” olarak adlandırılan 3 ile 5 dakika arasında yaptıkları ilk müdahale ile hayat kurtarıyor.
Jandarmadan orman personeline trafik eğitimi
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik trafik eğitimi verildi.
Kuzeykent'te sokak köpekleri toplatıldı
Kastamonu'da sokak köpekleri saldırıların artması üzerine Kuzeykette bulunan başı boş köpekler toplatıldı
Silahlı saldırıda felç oldu, şimdi milli takıma sporcu yetiştiriyor
Trafikte uğradığı silahlı saldırı sonucu 17 yıl önce omurilik felci geçiren Murat Öz, azmiyle başladığı okçuluktaki başarısını antrenörlüğe de taşırken, bugün birçok öğrenci yetiştiriyor.
Koşarak Kaç Kalori Harcarsınız? Koşu - Kalori Hesaplama
Koşu, hem sağlığımızı korumak hem de formumuzu korumak için popüler bir egzersiz yöntemidir. Ancak, ne kadar kalori yaktığımızı bilmek, egzersizin etkinliğini ve hedeflerimize ulaşma sürecini anlamamıza yardımcı olabilir. Koşu esnasında harcadığınız kalori miktarını belirlemek ise oldukça önemlidir. Bu noktada koşu kalori hesaplama devreye girer.
Kastamonu Emniyeti uyardı: ‘Yapmayın, kasksız motosiklet kullanmayın!’
Kastamonu il genelinde motosiklet sürücüleri üzerinde denetimler devam ediyor.
Yunanistan’daki yangın Türk köylerine sıçradı
Yunanistan'ın Dedeağaç kentindeki orman yangını üç gündür söndürülemiyor. Yangın, Türklerin yoğun olarak yaşadığı bazı köylere de sıçradı. 24 saat içinde 13 yerleşim yeri tahliye edildi.
15 yılda kuduz riskli temas sayısı 3 milyonu aştı!
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, kuduz riskli temas sayısı son 15 yılda ciddi boyutlara ulaştı. Kuduz hastalığı riskiyle karşı karşıya kalan vatandaş sayısının 3 milyonu aştığı belirtiliyor.
Yorgun mermi terörü can almaya devam ediyor! Aralarında Kastamonu da var
2022 yılında 7'si çocuk 11 kişi hayatın kaybederken 8'i çocuk 16 kişi ise yaralanmıştı.. 2023 yılı ilk 7 ayında ise ikisi çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, üçü çocuk 4 kişi yaralandı.
Real Madrid, Arda Güler'in sakatlığı nedeniyle lisansını dondurabilir
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, ABD kampında sakatlık yaşadı. İspanyol kulübün, sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacak olan Arda Güler'in lisansını 1 Ocak 2024'e kadar dondurabileceği öne sürüldü.