Arama
Arama Sonuçları
Türkiye'nin en ucuz şehirleri belli oldu!Kastamonu şaşırttı
Artan enflasyon sonrasında vatandaşlar da en ucuz şehirleri araştırmaya başladı. TÜİK verileri doğrultusunda Türkiye'nin en ucuz şehirleri onlar oldu. Doğudan batıya kuzeyden güneye en ucuz iller açıklandı.
Türkiye'nin en ucuz şehirleri açıklandı!
TÜİK Türkiye'nin en ucuz şehirleri listesini açıkladı. Son verilere göre belli olan Türkiye'nin en ucuz illeri arasında Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu bölgesi ve Akdeniz Bölgesi'nde yer alan ucuz iller var! İşte merak edilen ucuz şehirler listenin ayrıntıları...
“Marketlere sınırlama getirilmeli”
2022-2023 eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere sağlıklı ve kaliteli ürünlerin tercih edilmesi uyarısında bulunan kırtasiyeler, kırtasiye malzemelerinin kırtasiyelerden alınması gerektiğini vurguladı. Kastamonu’daki kırtasiyeciler, marketlerde kırtasiye malzemelerinin satılmasını;“Öyleyse biz bu dükkanları kapatalım, fotokopi makinalarını da verelim, onlar da kapının önüne fotokopi makinalarını kursunlar, onlar kırtasiyecilik yapsınlar. Kırtasiye esnafı canlı olmak zorunda ise, buna bir sınırlandırma getirilmesi lazım” sözleriyle eleştirdi.
'Fiyatları indirmek istiyorsanız...'
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazanın başından ortasına kadar olan süreçte üretici ile market arasındaki fiyat farklarını ve geçen yıl ile bu yıl Ramazan ortası fiyatlarındaki değişimlerle yıllık fiyat artışlarını değerlendirdi.
'Maliyetler düşmeden, raflara ucuzluk gelmez'
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici market fiyatlarında yaşanan değişimleri, Ramazan ayında fiyatları, girdi fiyatlarındaki anormal artışların üretici ve tüketici fiyatlarına yansımalarını ve dondan zarar gören üreticilerin durumlarını değerlendirdi.
Ucuzluk beklentisi hayal kırıklığı oldu
Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Yıldırım, döviz kurundaki düşüşün ardından girdi fiyatlarında indirim olmasını beklemeden fiyatları aşağı çektiklerini belirtti.