Arama
Arama Sonuçları
Kalamış’ta İnebolu rüzgarı esti
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’na Rus desteğini istemek için Lenin’e yazdığı 26 Nisan 1920 tarihli mektubun 104. yılı nedeniyle İstanbul’da panel düzenlendi.
Belli oldu! İşte TSK’nın yeni komuta kademesi
Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Genelkurmay Başkanlığına Orgeneral Metin Gürak getirildi. Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever yaş haddi nedeniyle, Hava Kuvvetleri Komutanı Atilla Gülan ise kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu olurken, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Ercüment Tatlıoğlu ise görevine devam edecek.
"Bugün dağlardaki terörist sayısı 77’ye kadar düşmüştür"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Soylu, "Bugün dağlardaki terörist sayısı 77’ye kadar düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.
Bayramda 165 bin personel sahada
Ramazan Bayramı çerçevesinde Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığına bağlı 25 bin 305 ekip ve 164 bin 686 personel sahada denetim gerçekleştirecek.
İçişleri’nden yılbaşı tedbirleri genelgesi
İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla en üst seviyede güvenlik önlemi aldı.
Emekli Tümamiral, Kastamonulularla buluştu
Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Başkanlığını yapan Emekli Tümamiral Cihat Yaycı Park Dedeman Otel'de Kastamonu’da 'Denizlerin Önemi ve Mavi Vatan' konulu seminer verdi.
Emekli tümamiral Kastamonu'ya geliyor
Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, 20 Kasım Cumartesi günü Kastamonu'da konferans verecek ve 21 Kasım Pazar günü ise imza günü gerçekleştirilecek.
Meydanda, emniyet kemeri farkındalık uygulaması
"BİR HAREKETİNE BAKAR HAYAT" SLOGANIYLA TÜM TÜRKİYE'DE BAŞLATILMIŞTI
Dosta güven, düşmana korku
Kastamonu'da, temel eğitimlerini tamamlayan 2 bin 18 Jandarma Uzman Erbaş ve 149 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş olmak üzere toplamda 2 bin 167 uzman erbaş, Jandarma Teşkilatına katıldı.