Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Entegre’de yangın paniği!
Kastamonu merkezde yer alan Sunta Fabrikasında yangın paniği yaşandı.
Kastamonu Entegre’de yangın paniği!
Kastamonu merkezde yer alan Sunta Fabrikasında yangın paniği yaşandı.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Karabacak'tan Mehmet Sezer paylaşımı: "Mücadelen bize emanet"
Bundan 2 sene önce CHP Kastamonu İl Başkanlığı'nda geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden CHP İl Sekreteri Mehmet Sezer'in bugün ölüm yıl dönümü. CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, yol arkadaşı Mehmet Sezer'i ölüm yıldönümünde unutmadı. Karabacak açıklamasında; "Yoldaşım, Mehmet abim aramızdan ayrılalı 2 yıl oldu. Mücadelen, emeğin bize emanet" ifadelerine yer verdi.
İhsangazi yolunda talaş yüklü kamyon yandı
Kastamonu’da seyir halindeyken alevlere teslim olan talaş yüklü kamyon kullanılmaz hale geldi.
‘Moni’ efsanesi sanatla anlatıldı
Kastamonu'da, şehre ismini verdiği efsanelerde söylenen Bizans prensesi "Moni", üniversite öğrencileri tarafından çizilen resimler, heykellerle anlatıldı.
8 ülkeden 350 eser, sanatseverlerle buluştu
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından ‘Dünya Sanat Günü’ çerçevesinde açılan sergide 8 ülkeden 350 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sunta fabrikasında korkutan yangın
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde sunta ve kontrplak üretimi yapan fabrikanın silosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Organize sanayi bölgesinde korkutan yangın
Tosya ilçesinde bir fabrikanın talaş silosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Talaş yüklü tır devrildi
Kastamonu’nun Cide ilçesinde talaş yüklü tır devrildi
Türkşeker, 130 sürekli işçi alacak
Türkşeker, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 130 sürekli işçi alacağını duyurdu.
Kızılay, Kastamonu'da KPSS'siz personel alımı yapıyor
Türk Kızılayı Kastamonu'nun da aralarında olduğu 74 şehirde KPSS’siz personel alımı yapıyor. İşte Kızılay personel atama süreci ve şartlar.
KÜ'de Aytmatov'a yakışır anma töreni
Kastamonu Üniversitesi’ndeki Kırgız öğrencilerin öncülüğünde Cengiz Aytmatov’u anma programı gerçekleştirildi.
Etli Talaş Böreği nasıl yapılır ? Etli Talaş Böreği yapımı
Milföyden yapıldığı gibi, tavuk eti de kullanarak yapabileceğiniz, sofralarınızın baş köşesine kurulacak, lezzeti ve doyuruculuğu ile damaklarınızı şenlendirecek talaş böreğini çok seveceksiniz.
Hangi besin kaç kalori ? Meyve, sebze, et, kuruyemiş Kalori hesabı nasıl yapılır ?
Kilo vermek, mevcut kiloyu korumak, vücudun görevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için gün içinde tüketilen besinlerin kaç kalori olduğu çok önemlidir. Meyve, sebze, et, kuru yemiş vs gibi günlük hayatta en çok tükettiğimiz besinlerde bulunan kalorilerinin sizin için derledik