Arama
Arama Sonuçları
Katledilen taksiciye son görev!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulunan taksi şoförü defnedildi.
O şüpheli, taksiye işte böyle binmiş!
Kastamonu'da Akif Eymür isimli taksici, bir anda ortadan kaybolarak öldürülmüştü. Taksiye binen zanlının görüntüleri ortaya çıktı.
Kastamonulu taksici hayatını kaybetti
İstanbul’da yıllarca taksicilik yapan Muzaffer Türkmen, yaşamını yitirdi.
Kastamonulu taksici, hayatını kaybetti...
Kastamonulu taksici, hayatını kaybetti...
Vidinlioğlu: ‘Var gücümüzle koşmaya devam ediyoruz’
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, saha gezilerini hız kesmeden sürdürüyor.
Sokakta ‘Müslüm Gürses’ şaşkınlığı
Vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı çekindikleri Çiçek’in ses benzerliğini duyunca da heyecanları iki kat artıyor. İlgiden dolayı oldukça memnun olduğunu dile getiren Baki Çiçek ise “Beni gören herkes ‘Allah rahmet eylesin’ diyor” diyerek, vatandaşların Müslüm Gürses’e olan sevgi ve saygıyı ifade etti.
Taksiciler taksimetre ayarı için kuyruğa girdi
UKOME'nin taksi ücretlerine yaptığı yüzde 51.52'lik zammın ardından taksi şoförleri taksimetrelerini güncellemeye başladı. Zamlı tarife 14 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
Vali Çakır’dan Süt Taksi’ye taziye ziyareti
Vali Avni Çakır Ve İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda hayatını kaybeden Taksici Nurettin Tığlıgil’in çalıştığı taksi durağını ziyaret etti.
Aracın altında kalan İnebolulu taksici, hayatını kaybetti
Sanayide geçirdiği kaza sonrasında ağır yaralanan taksici, hayatını kaybetti.
"Türkiye’yi şiddet sarmalından çıkartmak için mücadelemiz sürecek"
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak ile birlikte geçtiğimiz günlerde görevini yaparken, 2 genç tarafından bıçaklanarak öldürülen taksici esnafı Nurettin Tığlıgil'in çalıştığı duraktaki şoför arkadaşlarını ziyaret etti.
KAL-DER'den Sarıahmetoğlu'na başsağlığı ziyareti
Kastamonu Kalkındırma Derneği (KAL-DER) Yönetim Kurulu üyeleri, taksicilik görevini yaparken 2 genç tarafından bıçaklanarak öldürülen Nurettin Tığlıgil için Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sarıahmetoglu'na başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.
Cinayet kurbanı taksici toprağa verildi
Kastamonu’da aracına binen 2 genç tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen taksi sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı. Şahısların taksi sürücüsünü ücreti ödememeleri üzerine çıkan tartışmada öldürdükleri öğrenildi.
Taksiciyi öldüren iki genç tutuklandı
Kastamonu'da aracına bindikleri taksiyi bıçaklayarak öldüren iki genç tutuklandı.
Taksici cinayeti sonrası konuşan Başkan Sarıahmetoğlu: ‘Taksici esnafı, gece nöbet tutmak istemiyor’
Kastamonu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu; dün gerçekleşen taksici cinayeti sonrası açıklamalarda bulundu.
'Şoför esnafı, marşa basamayacak hale gelecek!'
Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şoför esnafının büyük sıkıntılar içinde olduğuna dikkat çekti.
"Ballıdağ'a tedaviye gelen hastalar iyileşerek çıkardı"
Halk TV'nin Daday'da canlı yayın yaptığı Görkemli Hatıralar programında konuşan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Ballıdağ Hastanesi konusuna değindi. Başkan Taş konuşmasında; "Üniversite öğrencisiyken aynı zamanda taksicilik yapardım. Ballıdağ hastanesine hastaları getirirdik. İnanın sırtımızda getirdiğimiz hasta 3 ay sonra çok iyileşmiş bir şekilde buradan taburcu edilirdi. Geçen yıl da hastane yıkıldı. Ama inşallah yerine alan arkadaş yerine Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi yapacak" dedi.
Arızalanan şarj istasyonu tamir edildi
Olukbaşı mevkiinde bulunan elektrikli araba şarj istasyonu kamyonun çarpması sonucu arızalandı.
Taksimetre ücretine zam
Taksimetre ücretine zam
Erdoğan açıkladı panik satışlar başladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ticari araçlara yönelik ÖTV indirimini açıklamıştı.
Erdoğan’dan ÖTV müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa taşıtta ÖTV müjdesi verdi. Erdoğan, "Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaf, aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi. Cumhurbaşkanı, bazı iş kollarına da vergi müjdesi verdi.
‘Kastamonu, 2023’ten hak ettiği payı alacak’
Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD)Başkanı Hüsnü Gül, 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında açıklamalarda bulundu.
Taksiciler yılbaşında 24 saat hizmet verecek
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “Bu özel günde 81 il ve ilçelerimizin tamamında taksi duraklarımız 24 saat süreyle görev başında olacak. Yılbaşı gecesini dışarıda geçirecek olan vatandaşlarımız güvenli ulaşım için trafikte mutlaka taksi kullanmayı tercih etmeli” dedi.
Taksici zor durumda!
Akaryakıta üst üste gelen zamlar, vatandaşlar kadar taksici esnafını da zorluyor. Olukbaşı Stad Taksi Durağı’nda taksicilik yapan esnaf Satı Dağlıoğlu, sektörün içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Tek dertlerinin yakıt olmadığını belirten Dağlıoğlu; “Bu araçların lastik bakımı, yağ değişimi var. Sürekli hareket halinde olduğumuz için araçlarımız yıpranıyor ve yedek parça ihtiyacı oluyor. Yedek parça ve araç bakım fiyatları da yükseldi. Şuanda çok şükür çarkı döndürebiliyoruz ama ileriki dönemlerde daha fazla zam gelirse durumuz ne olur hiç bilemiyorum. Keşke zamlar gelmese, biz de taksimetreye zam yapmak zorunda kalmasak” dedi.
KASTOD’tan ‘istişare’ turu
Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Hüsnü Gül ve yönetim kurulu üyeleri, 2023 sezonu hazırlıklarına ve ziyaretlerine hızla devam ediyor.
Çiçek Taksi yenilendi
11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afeti sonrası bölgede yaralar sarılmaya devam ediyor. Ezine Çayı’nın taşmasıyla büyük bir felaket yaşayan Bozkurt ilçesi selden en çok etkilenen ilçe olmuştu.
“Kastamonu, hak ettiği değeri görmeli''
Kastamonu Turizm Otelciler Derneği Başkanı Hüsnü Gül, yaptığı açıklamada Kastamonu'nun hak ettiği değeri görmesi gerektiğinin altını çizerek, turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin artan giderler sebebiyle zor duruma düşebileceğini ve hizmet kalitesinden ödün verilebileceğini kaydetti.