Vidinlioğlu: ‘Var gücümüzle koşmaya devam ediyoruz’;

Vidinlioğlu: ‘Var gücümüzle koşmaya devam ediyoruz’

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, saha gezilerini hız kesmeden sürdürüyor....

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, saha gezilerini hız kesmeden sürdürüyor. Hafta sonu Cevizli Park’ta vatandaşlar ile sohbet eden, talep ve önerileri dinleyen Başkan Vidinlioğlu, haftanın ilk gününde ise Daday Kavşağı’nda taksici esnafıyla buluştu, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Tosya Yolu mevkiinde yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışmalarını inceledi.


Başkan Vidinlioğlu burada yaptığı incelemelerin ardından “Şehrimizin geleceği için çalışmaya, altyapıdan üst yapıya Kastamonu’muzun gelişimi için üretmeye, hemşehrilerimizin refahı için var gücümüzle koşmaya devam ediyoruz.” dedi. Başkan, vatandaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür ederken, çalışmalara hız kesmeden devam edileceğinin de mesajını verdi.


Başkan Vidinlioğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni haftaya ‘Bismillah’ dedik. Haftanın ilk gününe Daday Kavşağı’nda bulunan taksici esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Esnaflarımızla sohbet ederek bol ve bereketli kazançlar diledik. Ardından Tosya yoluna geçerek bölgede incelemelerde bulunduk. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde kısa zaman önce temelini atarak yapımına başladığımız kapalı pazar alanında da incelemeler yaptık. İncelemelerimizi gerçekleştirdiğimiz esnada bölgede bulunan hemşehrilerimle de sohbet ettik. Çalışmalarını sürdüren işçi kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Şehrimizin geleceği için çalışmaya, altyapıdan üst yapıya Kastamonu’muzun gelişimi için üretmeye, hemşehrilerimizin refahı için var gücümüzle koşmaya devam ediyoruz.” 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum