Arama
Arama Sonuçları
Hazırlıklar tamam, sıra Şampiyonlukta!
Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. 93/500
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
Gururumuz Melissa Vargas hakkında bilinmeyenler
Sırbistan’ı darma duman eden Melissa Vargas’ın film gibi hayatı olmuş! İşte yıldız voleybolcunun yaşadıkları
Cide’de ‘Filenin Sultanları’ coşkusu…
Cide Belediyesi tarafından A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçı için Atatürk Özgürlük ve Gençlik Parkına dev ekran kuruldu.
Taşköprü'de Şampiyonluk heyecanı
Taşköprü, Kadınlar Voleybol Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası final müsabakasını açık havada kurulan dev ekranda izleyerek heyecanlarına ortak oldu
Helal olsun size! Avrupa Şampiyonu oldular
Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu oldu.
5 bin metreyi 33 dakikada yürüdü! İnebolu’ya Balkan 3.lüğü getirdi
İnebolu Gümrük Şefi ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya, İzmir'de düzenlenen 32. Baltan Masterler Atletizm Şampiyonası 5000 Metre Yürüme Yarışması'nda Balkan 3'üncüsü oldu.
Filenin Sultanları, adım adım Avrupa şampiyonluğuna…
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
Gurbetçiler arabalı trenle dönüş yolunda
Yıllık izinlerini ve yaz tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönüş yolunda rahat ve konforlu olduğunu düşündükleri arabalı treni tercih ediyor.
Avrupa'da durdurulamıyoruz
Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyet aldığı haftada yükselişini sürdürdü ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için önemli aşama kaydetti.
Cimbom'un galibiyeti ülke puanını uçuşa geçirdi
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi.
Avrupa'da Türk haftası! Ülke puanında yükseliş sürüyor
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Avrupa'da tur atlamalarıyla birlikte UEFA ülke puanında sıralama yenilendi.
Filenin Efeleri, FIVB Challenger Kupası şampiyonu
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nda final maçında Katar’ı 3-2 mağlup etti ve Challenger Kupası’nda şampiyon oldu.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Marburg virüsü endişe yaratıyor
İshal, diş eti kanaması, karın ağrısı... Son olarak 16 kişinin ölümüne neden olan Marburg virüsü endişe yaratmaya devam ediyor.
Gurbetçiler: ‘Gençler Avrupa’ya özenmesin, hayat şartları çok zor’
Avrupa’da yaşam şartlarının çok zor olduğunu söyleyen gurbetçiler, ana vatan Türkiye’nin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
Almanya’dan Kastamonu’ya gönül köprüsü kurdu
TOPLADIĞI ENGELLİ ARAÇLARI İLE HER YIL ONLARCA KİŞİYE UMUT OLUYOR
Konut fiyat artışında Dünya birincisiyiz
SADECE 1 YILDA YÜZDE 51 ARTTI
23 ülkede merkez bankalarını kadınlar yönetiyor
Hafize Gaye Erkan ile birlikte dünyada kadınlar tarafından yönetilen merkez bankası sayısı 23'e yükseldi.
Türkiye'den Balkanlardaki öğrencilere burs imkanı
Milli Eğitim Bakanlığının, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Okulları düzeyinde uluslararası öğrenci alımına yönelik farklı branşlarda burslu öğrenci okutulması süreci, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da tanıtıldı.
Kadın Milli Hentbol Takımı Sırbistan’a mağlup
2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımı, play-off turu rövanş maçında Sırbistan'a 32-25 mağlup oldu.
6 oyuncuya milli davet
Kadın hentbolundaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 6 oyuncusu Milli takım kampına katılırken davet edilen 3 oyuncu ise sakatlıklarından ötürü katılmadı.
2022’de Türkiye’de en çok konuşulanlar
Medya takip kurumu Ajans Press, her sene olduğu gibi 2022 yılının en çok konuşulan başlıklarını derledi.
‘Güçlünün değil, haklının yanındayız’
Kardeş ülke Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan’ın Azerbaycan’ı kışkırttığını belirterek, “Her zaman Can Azerbaycan’ın yanındayız. Azerbaycan hiçbir zaman yalnız değildir” dedi.
İhracatta %105,3 artış
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı tarafından “Temmuz 2022 ayı verileri” açıklandı. TÜİK Kastamonu Bölge Müdürlüğünce verilen bilgilere göre, 2022 yılı Temmuz ayında Kastamonu’dan yapılan ihracat 46 milyon 73 bin dolar olarak açıklandı. Temmuz ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 105,3 arttığı görüldü. Kastamonu’nun 2022 yılı Temmuz ayındaki ithalatı ise 28 milyon 371 bin dolar ile geçen yılın aynı ayına göre yüzde 401,1 oranında arttı.
Peki Türkiye Kaçıncı Sırada?
Her sene açıklandığı gibi bu sene de Avrupa bazında en sinirli ülkeler açıklandı. Peki Türkiye kaçıncı sırada? Detaylar haberimizde…
Belediyespor’un rakibi Zagreb’i yakından tanıyalım
Avrupa Hentbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi internet sitesi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımların analizlerini paylaşmayı sürdürüyor. İlk olarak Kastamonu Belediyespor’u tanıtan Şampiyonlar Ligi, Belediyespor’un rakiplerini de analiz ederek makale haline getiriyor.
Hentbol Milli Takımları, Cezayir’e hazırlanıyor
Türkiye A Milli Kadın ve Erkek Hentbol Takımları’nın, 19. Akdeniz Oyunları grup aşamasındaki rakipleri beli oldu.