Arama
Arama Sonuçları
Bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ödenme tarihlerini sosyal medyadan duyurdu. Buna göre, ikramiyeler 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
Emekli maaş zammı açıklandı!
Asgari ücrete %49 oranında zam gelmiş ve yeni tutar 17 bin TL olmuştu. Emekliler de asgari ücretin ardından refah payı beklentisine girmişti, hükümet kanadından emeklilerin beklentilerini karşılayacak adımların atılacağı ifade edilmişti. Bu akşam yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşıyla ilgili merak edilenleri duyurdu.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Esnafa EYT müjdesi
Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) ardından milyonlarca kişiye erken emeklilik geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği küçük esnafa erken emeklilik hayata geçiyor.
Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu
Emekliye zam ve memur zammı için düzenleme geliyor. SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu.
İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakam…
Temmuz ayında asgari ücrete yapılan yüzde 34 zamdan sonra bütün gözler 2024'te asgari ücrete yapılacak zam oranına kilitlendi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücrette rakamlar belli olmaya başladı.
Memur ve emekli zammında tablo netleşti
Memur maaşları Ocak zammı ile artacak. Enflasyon farkı ve toplu sözleşme dair memur zammı beklentiler doğrultusunda şimdiden yüzde 52’yi aştı. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı ise memur emeklileri ile aynı oranda artacak.
Emekliye zam ne zaman geliyor? memur maaşı artışı nasıl devam edecek? İşte cevaplar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme yapılacağını söyleyerek, "Fazla uzamaz, yani en kısa zamanda. 2024'e inşallah bunun kararlarını vermiş olarak gireriz" açıklamasını yaptı. Öte yandan memurların zam oranı, gerçekleşen enflasyona göre ocak ayında belli olacak. Emekli ve memurların zamları belirlenirken neler dikkate alınacak ve ne kadar zam verilmesi bekleniyor? İşte detaylar...
Emekliye ek zam olacak mı? Emekliye ek zam ne zaman?
Emeklilere yapılan zammın ardından beklentileri karşılanmayan milyonlarca emekli haftalardır ek zam bekliyor. Bu hususta çeşitli girişimlerde bulunan emeklilere sevindiren haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekliler şimdi bu kapsamda son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Peki, emekliye ek zam ne zaman? Emekliye ek zam olacak mı?
Memur zammı yüzde 50’ye yaklaşacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emeklisinin maaşlarında yılbaşında yapılacak artışın yüzde 50'ye yaklaşacağını söyledi. Işıkhan, emekli maaşlarına yönelik çalışmaların da sürdüğünü vurguladı.
Emekliye dev zam müjdesi!
İşte kalem kalem yeni maaş tablosu...
EYT'de maaş bilmecesi sürüyor
Emeklilikte yaşa takılanlar yasası kapsamında emekliliğe hak kazananların sayısı 2 milyonu geçti. Mart'ta başvurup aylık bağlanmayanların çoğunun eksik primi, tescil sorunu ya da SGK'ya borcu bulunuyor. Peki, bu sorunla karşılaşanların ne yapması gerekiyor?
Emekliler enflasyon üzerinde zam alacak
Çalışmaya göre emekliler enflasyonun üstünde zam alacak. Prim-aylık dengesizliği giderilecek, ikramiye artacak.
Evde bakım Eylül ayı maaşlarının ödemeleri ne zaman başlıyor? başvuru nasıl yapılır?
Evde bakım maaşı Eylül ayı ödeme tarihi merak edilip araştırılıyor. Ayrıca yılbaşında yapılan zammın ardından evde bakım maaşının ne kadar, kaç lira olduğu da araştırma konuları arasında yer alıyor. Peki, Eylül ayı Evde bakım maaşı ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilip araştırılan soruların cevabıyla ilgili detaylar
Memurun zam oranı belli oldu! İşte son rakamlar
Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme süreci Hakem Heyeti sürecinin nihai kararı vermesi ile son buldu.
Emekliye ara zam olacak mı? Emekliye ara zam formülü nedir?
Emeklilere yönelik iyileştirme adımları, son günlerde en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik yapılacak adımlarla ilgili verdiği sözler, vatandaşların büyük bir beklenti içine girmesine neden oldu. Özellikle "Emekliye ara zam var mı?", "Emekliye ara zam olur mu?" gibi sorular, gündemin ana teması haline geldi.