Arama
Arama Sonuçları
İnebolulu kaymakam, Sivas’ta göreve başladı
İçişleri Bakanlığı onayıyla Sivas Gemerek Kaymakamı olarak atanan İnebolulu hemşehrimiz Yusuf Özden, 6 Mayıs Pazartesi günü yeni görevine başladı.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
"Kastamonu'ya taşının" demişti, Bu sefer durum farklı!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Kastamonu'ya taşının" diyerek deprem korkusu yaşamak istemeyen vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Ercan, bu sefer uyarmayarak farklı açıklamalarda bulundu.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Tosya yeniden MHP'nin
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yüzde 43,55 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçildi.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
Baltacı ile ilgili çıkan video hakkında ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili çıkan iddialara yanıt geldi…
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Aydın: “Söylemezse adam değil”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programına bu akşam saat 20.00'da, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın konuk oldu.
Ekmekci'den dikkat çeken paylaşım!
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, bugün yaptığı açıklamada, Kastamonu'da siyasette kadınlara yer verilmediğini ve bu konuda diğer partilerin geride kaldığını ifade etmişti. AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
Karabacak; ‘Yüksel Aydın, tipik mizojini belirtisi gösteriyor!’
CHP  Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, kendisine yönelik ‘boyundan büyük işlere kalkışma’ ifadeleri üzerine MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’a eleştirilerde bulundu. Karabacak açıklamasında; “Psikolojide mizojini diye bir kavram vardır. Bu da kadın nefretidir. Kastamonu'da siyasete girdiği ilk günden beri Yüksel Aydın tipik bir mizojini belirtileri gösteriyor” dedi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Karabacak; 'Doğan Ünlü siyasi mevta!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, açıklamasında Doğan Ünlü için; 'Doğan Ünlü'nün artık siyasi bir mevta olduğunu düşünüyorum. Mevtanın arkasından da konuşulmaz' dedi.
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Aydın, Baltacı'ya sordu; 'Baltacı bu ne?’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Siyaset Özel programında, chp bAŞKAN adayı Hasan Baltacı'nın mütevazi bir kampanya yürüttüğü ifadeleri üzerine, Başkan Adayı Yüksel Aydın; "Sabah sokağa çıkıyoruz, bununla karşılaşıyoruz. Hasan Baltacı bu ne? Hani ufak bir minibüsünüz vardı? Kastamonu halkını siz ne zannediyorsunuz ya?" diyerek cevap verdi.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
Erbilgin; '21 bin 800 seçmeni incitiyorsunuz!'
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin katıldığı canlı yayında, Kastamonulu olmadığı söylemlerine ilişkin, kendisini Kastamonu'nun evladı olarak gördüğünü kaydetti. Kastamonu'da Kastamonulu  olmayan 21 bin 800 seçmen olduğunu söyleyen Erbilgin; ' Sayın Doğan Ünlü, Sayın Yüksel Aydın bu memleket meselesine karşı cümle kurdukça burada 21 bin 800 seçmeni incittiklerini bilmeliler" dedi.
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Erbilgin'den Yalçın ve Aydın'a gönderme!
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, konuşmasında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın ve MHP Belediye Başkan Adayı  Yüksel Aydın'ın, 'Hasan Baltacı'nın Milletvekilliği'nden istifa etmesi gerektiği' söylemlerine ilişkin; "Siyasette hakim değilsen, siyaset yapmayı sadece söylem üzerine kurarsan çuvallarsın" diyerek her iki adaya da gönderme yaptı.
Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı.
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!
Hasan Baltacı: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş”