Arama
Arama Sonuçları
Yeni Salgın kapıda! Hazırlıklı olmalıyız
2019’da ortaya çıkan Covid-19 salgınıyla herkes evlere kapanmıştı Covid-19 salgınına benzer bir salgının gelebileceği konusunda uzmanlar açıklamalarda bulundu.
Sivrisinek ısırığı kaşıntısı nasıl geçer? Ne iyi gelir?
Özellikle yaz aylarında ortaya çıkan sivrisinekler, küçük ve kısa ömürlü canlı türleri olmalarına rağmen küçük ya da büyük birçok sıkıntıya yol açabilir. Peki sivrisinek ısırığı kaşıntısı nedir, nasıl geçer?
Sarımsak hasadı başladı, ‘kene’ vakaları arttı
Taşköprü sarımsağının hasadının başlamasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına sebep olan kene, vatandaşlar için risk oluşturmaya devam ediyor.
Kastamonu’da büyük tehlike… Tedbir alınmazsa; hastalık yayılacak
İnebolu’dan veteriner hekim Muhammed Coduroğlu, Aydınlık Gazetesi’ne konuştu. Coduroğlu, son bir yılda, sadece kendisine getirilen 100’ü aşkın köpekte Leishmania paraziti saptadığını söyledi.
Sivrisinekleri sonsuza kadar kovuyor! İşte sineklerin kabusu olan o karışım
Yaz aylarının gelmesi ile beraber sivrisinekler de daha sık görülmeye başlandı. Sivrisinek ısırığı ve sesinden rahatsız olanlar çözüm yöntemlerini araştırıyorlar. Evde hazırlayacağınız doğal sinek kovucular ile bu sorunu kolayca çözebilirsiniz. İşte sineklerin kabusu olan o karışım
Taşköprü Belediyesi saha çalışmalarını sürdürüyor
Taşköprü Belediye başkanı ilçede yapılan çalışmalara yönelik sosyal medya hesabından bilgilendirmelerde bulundu.
Belediye haşere ile mücadele ediyor
Vektör ile mücadele çalışmalarını sürdüren Kastamonu Belediyesi baharın gelmesiyle birlikte insan sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelere karşı larvasit uygulamasına başladı.
Vektörlerle ilaçlı mücadele
Kastamonu Belediyesi ekipleri, insanlarda hastalık oluşturabilecek mikroorganizmaları taşıyan, bulaştıran, çevreye ve ürünlere zarar veren, yaşam alanlarında rahatsızlık oluşturacak canlılar olan vektörler ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.
Sivrisinekler Kimi Isırır ?
Bilim adamları, kimi insanların sivrisineklerce neden daha az ısırıldığını buldular. İnsanların vücut kokularındaki farklılık, buna neden olabilir mi?
İklim değişikliği sineklerin popülasyonunu artırıyor
İstanbul’un bazı bölgelerinde son dönemlerde artış gösteren sineklerin birçok çeşidi var. Hastalıkları da beraberinde getiren sinekler için önlem şart. Uzmanlar sinek popülasyonunun artmasında iklim değişikliğinin de oldukça etkili olduğunu söylüyor.
Tahriş Olmuş Cilde Ne İyi Gelir ? Tahriş Nasıl Geçer ?
Cilde temas eden maddeler yanlış bakım malzemeleri uygulanmaları v.b cildi tahriş etmekte peki bu ciltten nasıl kurtulabilir neler iyi gelebilir detaylar haberimizde