Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, alması gereken payı bir türlü alamamış
Turizm Haftası nedeniyle Turizm Endüstrileri Birliği 'TUREB' Başkanı Fikri Yazan bir basın bildirisi yayınladı.
YSK'dan o iller için karar!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarına ilişkin siyasi partilerin itirazlarını karara bağladı. YSK, CHP’nin Hatay, İYİ Parti’nin ise Ordu’daki seçim sonuçlarına 'tam kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Kastamonulu Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti
İnebolulu olan 90 yaşındaki Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Kastamonu Üniversitesi’nde Çanakkale şehitleri anıldı 
Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.  
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını müzeye bağışladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Samsun Müzesi'ne Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını bağışladı.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Erbilgin'den Yalçın ve Aydın'a gönderme!
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, konuşmasında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın ve MHP Belediye Başkan Adayı  Yüksel Aydın'ın, 'Hasan Baltacı'nın Milletvekilliği'nden istifa etmesi gerektiği' söylemlerine ilişkin; "Siyasette hakim değilsen, siyaset yapmayı sadece söylem üzerine kurarsan çuvallarsın" diyerek her iki adaya da gönderme yaptı.
Kastamonu’da bulunan şube el değiştiriyor
Kastamonu’da da şubeleri bulunan dünyaca ünlü kahve zincirinin sahibi değişiyor.
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Film senaryolarını aratmayan hikâye
Kastamonu’dan trenle Çanakkale Savaşı’na gittiği sırada ağabeyi tarafından Eskişehir’de "Sen küçüksün" denilerek trenden indirilen ve zorluklara rağmen buraya yerleşen Recep Açıkalp’in ailesi, 4 kuşaktır kentte yaşıyor.  
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Filistin'in sesini duyuran Kastamonulu
Kastamonulu hemşehrimiz Mehmet Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik zalimce saldırılarını bölgeden bildiriyor... A Haber'de görev yapan Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Geçgel, yaklaşık 20 gündür bölgede füzelerin altında haberleri kamuoyuyla paylaşıyor.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.