Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Karabük Üniversitesi’nde olaylar sonrası 8 kişi gözaltına alındı
Son günlerde Karabük Üniversitesi'nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu... Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Gezgin kadın, 20 yılda 70 ülke gezdi
Samsun’da yaşayan 70 yaşındaki Esin Eren, 50 yaşından sonra yaklaşık 70 ülke gezdi. Hindistan’dan Norveç’e kadar birçok ülke gezen Esin Eren, “Çok kitap okudum ama gezip görmek ufkumu açtı” dedi.
Eşine bunları söyleyen tazminat ödeyecek!
Yargıtay boşanmalarla ilgili dikkat çeken kararlarına devam ediyor. Emsal niteliği taşıyan bu kararların hepsi evli çiftleri yakından ilgilendiriyor. Kavga sırasında ağızdan çıkan bir cümle tüm davanın sonucunun değişmesine neden olabiliyor.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!'
CHP Küre Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'yü eleştirdi. Erbilgin açıklamasında; " Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Doğan bey il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı" dedi.
Kastamonu Valisi'nden önemli uyarı: "öğrenmemiz gerekiyor"
Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 yılında yaşanan depremin yıl dönümünde “6 Şubat Depremleri Fotoğraf Sergisi” açıldı. Serginin açılışında konuşan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu belirterek deprem gerçeğiyle yaşamayı öğrenmeleri gerektiğini kaydetti.
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Kırgızistan'daki deprem, Kastamonu'yu etkiledi
ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ndeki Aykol kasabası merkezli 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Kastamonu KYK’da zehirlenme: Öğrenciler hastanelik oldu!
Kastamonu Merkezde faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız yurdunda dün akşam meydana gelen olayda, öğrencilere verilen tantuni yemeği sonrasında gıda zehirlenmesi yaşandı. Olayın, öğrencilerin akşam öğününde tükettikleri yemekten kaynaklandığı iddia edildi.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Ayıların inadı pahalıya mal oldu
Ayılara karşı sınav veren vatandaş: "Ayıyla komşu gibi olduk” 
Asli kusurlu DSİ!..
Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybedenlerin yakınları tarafından açılan davada DSİ asli kusurlu, Bozkurt Belediyesi ise kusurlu bulundu. Selde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, DSİ ve Bozkurt Belediyesinin tazminatlarını ödemesini talep etti.
Baltacı; TBMM’de konuştu: ‘’Kastamonu’da Kiralar yüzde 700 arttı’’
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM Genel Kurulu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde söz aldı... Konut ve kira fiyatlarına dikkat çeken Baltacı, Kastamonu’dan da örnek vererek; 2 bin lira olan kiranın 10 bin liraya çıktığını ve çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.
Kastamonu Üniversitesi’nde sadece öğrenciler gezmiyor!
Kastamonu Üniversitesi’nin Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan kampüsünde; sokak köpekleri toplu şekilde geziyor.
Kastamonu Üniversitesi öğrencisi hayatını kaybetti
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal, vefat eden öğrencileri için üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
Okullar depremlere hazır mı?
Özellikle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde karşılaşılacak bir acil durum ya da afet anında öğrencilerin nasıl davranacaklarını bilmeleri ve onları yönlendirecek olan kişilerin yeterlilikleri oldukça önemli.
Cumhuriyet'in Kastamonu'daki yaşayan çınarı: 'Fatma Ana...'
100’üncü yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimiz kurulduğunda 7 yaşında olan ve Atatürk'ü hiç görmese de annesinden dinleyen, sevgisini, saygısını tüm iliklerinde yaşayan 107 yaşındaki Kastamonulu Fatma Kaynak, Açıksöz Gazetesi'ne konuştu. Kastamonu'nun bağrında yetişen ve Cumhuriyet'in koca çınarı olan Fatma Ana, Cumhuriyet'in kurulduğu o yılları gözleri yaşla dolarak anlattı.