Arama
Arama Sonuçları
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Kastamonu Demokrat Sol Parti de Erdoğan’ı destekliyor
Demokrat Sol Parti teşkilatı, Kocaeli’nde bir araya geldi. Kastamonu İl Başkanı Fazıl Kabakçı’nın da katıldığı toplantıda 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirttiler.
“Aday çıkartamadılar, adaylığımıza çamur atmaya başladılar”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adaylık tartışmaları üzerinden 6'lı masayı eleştirdi.
Elektrik ve akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor
Vatandaşların son dönemde şikayetçi olduğu elektrik faturalarında indirim bekleniyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, tedarik şirketlerine Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) üzerinden elektrik satmak için harekete geçti.
Sağlıkçılara ücretsiz toplu taşıma uzatıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla sağlık çalışanlarına tanınan "ücretsiz toplu taşıma" hakkı, 30 Haziran tarihine kadar uzatıldı.
'Bizzat ilgileneceğim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gitmeden önce yaptığı açıklamalarda kira ve gıda fiyatlarındaki artışlarla ilgili gelen soruya, "Suistimal varsa, takiple bu zulmün önüne geçeceğiz. Ciddi fiyat farklılıklarını suretle kaldıracağız" sözlerine yer verdi