Arama
Arama Sonuçları
1997 yılından kalan market fişi gündem oldu
Eski bir kaset satın alan adam, kaset kutusunun içinden çıkan eski bir süpermarket fişini bulunca şaşkınlığını sosyal medya ile paylaştı.
Köy Okulundaki çocuklar hem eğlendi hem öğrendi
Kastamonu Üniversite öğrencileri, hazırladıkları geri dönüşüm projesi sayesinde elde ettikleri gelirle köy okulunda eğitim gören öğrencilerin yüzünü güldürdü.
Geleceğin şefleri Rektör Topal ile buluştu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Antalya’da gerçekleşen “Gastro Antalya: Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması”ndan 9 madalya ile dönen Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencilerini tebrik etti.
Kastamonu lezzetleri Gastro Antalya’ya damga vurdu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) öğrencileri, Gastro Antalya: Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşmasında, yöresel yemekleri ile büyük beğeni topladı.
Yulaflı Omlet Pizza nasıl yapılır ? Yulaflı Omlet Pizza tarifi
Batuhan Bayır'dan yulaf, yumurta, pastırma ve cheddar peyniri ile yapabileceğiniz nefis bir pizza tarifi ile karşınızdayız. Bol malzemesi ve lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakacak yulaflı omlet pizza tarifinin detaylarına geçebiliriz.
KİNOA NASIL PİŞİRİLİR? KİNOA PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Kinoa nasıl pişirilir? Haşlanmış kinoa ile neler yapılır? Kinoayı pişirirken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte, kolayca uygulayabileceğiniz kinoa pişirme yöntemleri:
LİGHT ÜRÜNLER ZAYIFLATIR MI?
Light ürünler gerçekten sağlıklı mı? Light ürünler zayıflamaya yardımcı olur mu? Dr. Ayça Kaya, light ürünlerin kiloya ve zayıflamaya olan etkilerini tek tek anlattı.
Tüm Ailenizin Keyfini Çıkarabileceği Sağlıklı Beslenme
Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyor ancak tüm aileyi bir araya getirmekte zorlanıyor musunuz? Eğer öyleyse, yalnız değilsin.