Arama
Arama Sonuçları
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
Kastamonu Otogarında hareketlenme!
Kastamonu otogarı, yaz-kış Kastamonu’ya gelen ve giden birçok kişinin yolculuktan önceki son durağı oluyor. Kastamonu’dan İstanbul’a gitmek isteyen vatandaşlar, otobüsleri dolduruyor. Kastamonuluların İstanbul yolculuğunda, otobüslerin doluluk oranları yükselirken, Kastamonu’ya gelenlerin sayısı da bir hayli fazla.
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Çatalzeytin Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar!
Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanede, Hastane Afet Planı (HAP) tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği okul öğrencilerinin okulda yedikleri pastadan zehirlenmesi konu alındı... İşte o video!
Vali Dallı: "Orada bir problem var belli"
İnebolu Terminal Köprüsü, Vali Meftun Dallı başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) toplantısında bir kez daha gündeme geldi.
"Fikir ve önerileri, bizim için yol gösterici"
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilçenin önde gelen büyüklerinden esnaf Abdulmuttalip Çalışkan, Hasan Aydın VE İsmail Sirke ile bir araya geldi. Başkan Kavaklıgil ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili onların fikir ve önerilerini dinledi. Başkan Kavaklıgil; "Kendilerinin eşsiz fikir ve önerilerini dinlemek bizler için oldukça önemli ve yol gösterici" dedi.
Şehre damga vuracak 2 yatırımda sona doğru
Tosya ilçesinde yapımı devam eden Yeni Şehirlerarası Otogar ve Galericiler Sitesi'nde son dokunuşlar yapılıyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çalışmaların yapıldığı alandan yeni fotoğraflar paylaşarak; "Bir yandan çevre düzenlemesi, diğer yandan da iç tefrişatları tamamlanan her iki yatırımız artık hizmete başlamak için gün sayıyor" ifadelerine yer verdi.
"Sıra hizmete başlamasında..."
Tosya ilçesinde yeni şehirlerarası otogarın ve galericiler sitesinde asfalt yapım çalışmaları tamamlandı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 'Sıra bu 2 yatırımımızın hizmete başlamasında' dedi.
Kastamonu’ya yolculuk şikayeti sosyal medyada gündem oldu!
Bir Twitter kullanıcısı, Isparta’dan Kastamonu’ya yolculuk yaptığını belirterek 2 dakika bekleterek namaz kıldığını ve hakaretlere maruz kaldığını dile getirdi. Bu tweet sosyal medyada gündeme oturdu. İşte detaylar
Tosya otogarı asfaltla buluşuyor
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeni yapılan Tosya Otogarı'nda asfalt işlemlerinin başladığını duyurdu. Sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 'Otogar asfalt ile buluşuyor' dedi.
Başesgioğlu, Tosya'daki yatırımları inceledi
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Bakan Başesgioğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceledi. Başkan Kavaklıgil, ziyarette Başesgioğlu'na Tosya ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Tosya'da hummalı çalışma
Tosya ilçesinde Yeni Şehirlerarası Otogar ve Galericiler Sitesi'nde montaj çalışmaları devam ediyor.
Polis acı haberi telefonda babaya söyleyemedi
Devrilen un yüklü tırın sürücüsü hayatını kaybetti. Genç sürücünün çalan telefonunu açan polis, acı haberi sürücünün babasına söyleyemedi.
Otogar ve Galericiler Sitesinde son rötuşlar
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, otogar ve galericiler sitesinde alt yapı hazırlıklarının tamamlandığı ve çevre düzenlemesi için projelendirme çalışmalarının başladığını açıkladı.
Yeni Kastamonu Müftüsü, Konya'ya Şeyh Şaban-ı Veli’nin sözüyle veda etti
Kastamonu’ya atanan Konya Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, ilçeye veda etti. Müftü Derin, ilçeye; Kastamonu’nun önemli evliyalarından Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’nin "Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle’’ sözüyle veda etti.
"Sahadayız"
Tosya Belediyesi, sahadaki çalışmalarına devam ediyor.
Kastamonu Otogarı nerede? Kastamonu Otogarına nasıl gidilir?
Kastamonu Otogarı, Kastamonu’dan şehir dışına çıkanlar veya Kastamonu’ya gelenler için uğrak noktasıdır. Peki Kastamonu Otogarı nerede? Kastamonu Otogarına nasıl gidilir? Soruların cevabı haberimizde
Tosya'ya dev altyapı yatırımı
Tosya ilçesinde alt yapı çalışmaları başlatıldı. İlçeye toplamda bin metre yeni hat çekilecek.
Bürokrasinin yıkamadığı köprüyü halkın iradesi yıkacak!
İnebolu İlçesine bağlı Aşağı Hatıpbağı Mahallesi sakinleri, otogar köprüsünün yıkılarak yeniden yapılması için imza kampanyası düzenleyerek İnebolu Kaymakamlığı’na dilekçe sundu.
"En modern otogarlardan olmaya aday"
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık tarafından sözü verilen, Bozkurt Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yapımı tamamlanarak açılışı gerçekleşti.
Kastamonu’ya Gelmek Büyük Mesele!
Bayram tatili öncesi Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk devam ediyor. Otobüslerde tüm Kastamonu-İstanbul seferleri doldu. Ek seferlerin bile dolduğu Kastamonu-İstanbul otobüslerinde otogarlarda uzun kuyruklara sebep oldu.
Kastamonu Kışla Parkı nerede? Kışla Parkına nasıl gidilir?
Kışla Parkına nasıl gidilir? Kastamonu Kışla Parkı nerede? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Rıfat Ilgaz'ın Evi nerede? Rıfat Ilgaz'ın Evine nasıl gidilir?
Rıfat Ilgaz'ın Evine nasıl gidilir? Kastamonu Rıfat Ilgaz'ın Evi nerede? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Yılanlı Cami nerede? Yılanlı Cami'ne nasıl gidilir?
Yılanlı Cami'ne nasıl gidilir? Kastamonu Yılanlı Cami nerede? soruların cevapları haberimizde