Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Tuşlu telefon satışlarında sıra dışı artış!
Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı.
BSK ve asfalt çalışması yapıldı
Ağlı'da; Adalar,Müsellimler,Tunuslar Köyleri grup yolunda BSK ve asfalt yama çalışması yapıldı.
Selden zarar gören 4 köprü onarıldı
Şenpazar ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selde zarar gören köprülerin yapımı tamamlandı. Koruma duvarları ve kılavuz kanalı çalışmaları sürüyor...
Akkaya Köyü'nde içme suyu onarıldı
İhsangazi Kaymakamlığı, 2023 yılı KÖYDES çalışmalarının devam ettiğini açıkladı
Şehirlerin enerji ihtiyacı karşılanıyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde elektrik ve doğal gaz verme çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirtti. Hatay'ın İskenderun ilçesinde Bakanlığa bağlı ekiplerin çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ildeki arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Dönmez, bakanlığının da deprem bölgelerindeki çalışmalara destek verdiğini vurguladı.
Zarbana Köprüsü onarıldı
Yaşanan sel felaketinde Zarbana çayının taşması sonucu hasar gören zarbana köprüsü ekipler tarafından onarılarak kullanıma açıldı. Böylece İnebolu-Doğanyurt yolu ulaşıma açılmış oldu.
Başkan Yanık’tan faaliyet raporu
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, ilçede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Başkan Yanık, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Bozkurt'ta her köşe başında mesai!
Kış ayı boyunca mevsimsel şartlar sebebiyle yaşanan zorlukların havaların ısınmasıyla ortadan kalkmasıyla birlikte Bozkurt'un her noktasında gerçekleştirilen çalışmalar hız kazandı.
Park kundaklandı, belediyeden açıklama gecikmedi
Kastamonu Belediyesi tarafından peyzaj çalışmaları tamamlanan ve 2020 yılı içerisinde kamelyaları konulan Şehit Erkan Kendirci Parkı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.
KOŞU SONRASI İDEAL ESNEME HAREKETLERİ NELERDİR?
Koşu öncesinde yapılan ısınma hareketleri ne kadar önem taşıyorsa, egzersiz sonrasında soğuma hareketleri yapmak da o kadar faydalı görülüyor. Uzun bir parkur koştuktan sonra esneme hareketleri yaparak kaslarının rahatlamasını sağlayabilirsin. Soğuma adı verilen çalışmalar sayesinde bedeninin onarım sürecini hızlandırırken bir yandan da kendini daha rahatlamış hissedebilirsin. Koşunun ardından stretching ile bedeni esnetmenin önemi hakkında daha detaylı bilgi almak için yazımız seninle.
İstanbul Boğazı’nın simgesi: Kız Kulesi
İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi, 2 bin 500 yıllık geçmişiyle dimdik ayakta duruyor. Kule, yapılacak restorasyonun ardından 'anıt eser' olarak ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Çatalzeytin'de selde zarar gören geçici menfez ve köprüler onarıldı
Çatalzeytin'de selde zarar gören geçici menfez ve köprüler onarıldı