Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı
Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte rengarenk görüntüleriyle şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini aldı.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
Babaş; “Kuzeykent’e vizyon projeler yapıyoruz”
Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ı ağırladı. Babaş açıklamasında; “Biz Kuzeykent’in artık başlı başına bir merkez olduğunu biliyor ve buraya vizyon projeler yapıyoruz” dedi.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Afganistan'dan Kastamonu Üniversitesi'ne ziyaret
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Afganistan’ın Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin'i ağırladı
Kastamonu'da beklenmeyen misafir
Egzotik kuş türleri arasında yer alan ve şehir merkezlerinde görmeye alışık olmadığımız Yeşil Papağan, Kastamonu’da görüldü.
Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!
Bin 629 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 629 personel alımı kapsamında, Kastamonu’dan da alım var. Kamu personeli alımına dair tüm ünvanlar ve şartlar bu yazımızda.
Kastamonulu Kara Melek, Yemekteyiz’de hikâyesiyle şok etti
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasına katılan Kastamonulu hemşehrimiz; ‘Kara Melek’ lakaplı Melek Göknur Yalçın, hikâyesiyle hem programdakileri hem de Türkiye’yi şaşırttı.
Ayıların inadı pahalıya mal oldu
Ayılara karşı sınav veren vatandaş: "Ayıyla komşu gibi olduk” 
AK Partili Başkan; Safranbolu’yu Kastamonu’ya bağladı!
AK Partili Belediye Başkan aday adayı Ali Şahin, 2024 yerel seçimleri öncesi yaptığı konuşmada dikkat çeken bir gafa imza attı. Karabük’ün Safranbolu ilçesini Kastamonu’ya bağlayan AK Partili aday adayı; ‘fena da olmaz’ dedirtti.
Eriş; "Bizim için galibiyet emaneti geri almaktı"
Amedspor ile karşılaşmasında, tarihi zafer kazanan GMG Kastamonuspor'un teknik direktörü Levent Eriş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda liderlik değerlendirmesi yaptı. Eriş açıklamasında; "Bizim için alınacak galibiyet, verdiğimiz emaneti geri almaktı" ifadelerine yer verdi.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Kastamonu'da kendi başına Dünya: ‘Çerçi İsmail’
Kastamonu’da 7 yaşındayken babasıyla birlikte köy köy dolaşarak eşya satmaya başlayan ‘Çerçi İsmail’ lakaplı İsmail Evvelbahar; 54 yıldır mesleğini sürdürüyor…
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel 100 metrelik kebap
Adanalı kebapçı, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle tek şişte 100 metrelik boru kebabı yaptı. Hazırlanan kebap vatandaşlara ikram edilirken, dumanı gökyüzünü kapladı.
Staj mağdurlarının dosyası, Bakan ve Cumhurbaşkanı'na iletilecek
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları mücadelelerini sürdürüyor.
Kastamonulu umreciler, dualarla uğurlandı
İhsangazi ilçesinde umreciler, İhsangazi İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programla, kutsal topraklara uğurlandı.
Kaymakam Sönmezoğlu'ndan gazilere ziyaret
İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İhsangazi ilçesindeki gazileri evlerinde ziyaret etti.