Arama
Arama Sonuçları
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Sigarayı bıraktı, midibüsü karavana çevirdi
İzmir’de yaşayan oto elektrik ustası Mehmet Ardil, ikiz erkek çocukları olunca günde 2 paket içtiği sigarayı bırakma kararı aldı. Ardil, 2 yıl önce sigarayı bıraktıktan sonra 2004 model midibüsünü, işçiliğinin çoğunu kendisi yaparak karavana çevirdi. 4 kişinin rahatça kalabileceği karavanı yaklaşık 200 bin TL maliyetle yaptığını belirten Ardil, “Sigara paralarının hepsini 2 yıl boyunca bu işe harcadım. İyi ki de bırakmışım, iyi ki de yapmışım” dedi. Ardil'in karavanının içinde ise adeta yok yok.
Otomotivde Nisan ayı ihracatı 2,7 milyar dolar
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, Türkiye otomotiv endüstrisi Nisan ayında da en çok ihracat gerçekleştiren sektör oldu. Geçen ay 2,7 milyar dolar ihracat yapan otomotivin Türkiye ihracatından aldığı pay ise yüzde 13,9 olarak gerçekleşti.
Erdoğan’dan ÖTV müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa taşıtta ÖTV müjdesi verdi. Erdoğan, "Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaf, aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi. Cumhurbaşkanı, bazı iş kollarına da vergi müjdesi verdi.
KSK’dan Kestelspor’a destek açıklaması
GMG Kastamonuspor yönetim kurulu tarafından geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Alanya Kestelspor’a destek olacakları konusunda açıklamada bulundu.
Polis aracına bombalı saldırı!
Diyarbakır- Mardin Karayolu üzerinde çevik kuvvet polis servis aracının geçişi sırasında yol kenarına park edilmiş bombalı araçla saldırı yapıldı. Devrilen midibüsteki 8 polis memuru ile 1 sivil yaralandı. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı. Yaralılarla ilgili son bilgileri aktaran Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, "9 arkadaşımızdan 7'si taburcu edildi, 2'si kontrol amaçlı hastanede" ifadelerini kullandı.
Devrekani araç parkına taze kan
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç’ın girişimleriyle ilçeye kazandırılan 8 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete alındı.
Okullara ‘tur indirimi’ protokolü
Bozkurtlar Tur. Gıda Tar. İnş. Güv. ve Tem. San. Tuc. Ltd Şirketin'in Abanailçesinde bulunan,Abana Seyir Terası, Düğün Salonu& Restoran, Kafe Ve Mesire yeri tesisi ile Kuzeykent Mahallesi Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında üyelerine özel indirim protokolü anlaşması imzalandı. İmzalar, işletme adına Mehmet Kayaçal ile dernek üyeleri adına Başkan Hakan Çölez arasında atıldı.
SlowFood Birliği'nden 'Tohum takas şenliği'
SlowFood Kastamonu Birliği, Daday'da 'Budama, aşılama Eğitimi ile Tohum Takas Şenliği' gerçekleştirecek.
Emniyetten kaza açıklaması
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, Seydiler ilçesinde polis ekiplerini taşıyan midibüs kazasıyla ilgili bir açıklama yayınladı
Kastamonu’da polis memurlarını taşıyan midibüs kaza yaptı: 12 yaralı
polisleri taşıyan midibüs kaza yaptı: 12 yaralı
Otomotiv ihracatı eylülde 2,5 milyar dolar oldu
Otomotiv endüstrisinin eylül ayı ihracatı yüzde 5 düşüşle 2,5 milyar dolar oldu.