Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Kastamonu’da işsizlik yok mu?
İşsizlik oranı en yüksek bölge yüzde 17,2 ile TRB2 (Van, Muş, Bitlis, Hakkari) iken, işsizlik oranı en düşük bölge yüzde 4,9 ile TR82 (Kastamonu, Çankırı, Sinop) oldu.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
Kastamonu zirvede ama...
TÜİK, Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması sonuçlarını açıkladı. Açıklanan haritaya göre Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinin bulunduğu TR82 bölgesi, yoksulluk oranının en yüksek olduğu bölge oldu.
Kastamonulu şehit yakını, hayatını kaybetti
Hain saldırıda şehit edilen Şerife Özden Kalmış'ın büyükbabası hayatını kaybetti.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Kastamonu’da “İTTİFAK” olacak mı?
31 Mart 2024 tarihine gerçekleşecek olan yerel yönetimlerin belirleneceği seçime sayılı günler kaldı. Siyasi arenanın kızıştığı bu günlerde en çok merak edilen konulardan biri, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da ortak aday gösterip göstermeyeceği oldu.
Ve kış başlıyor!.. Meteoroloji’den ‘kar’ duyurusu
Meteoroloji'den alınan son dakika haberine göre yurdun büyük bir kesiminde kar ve yağmurlu hava haftanın ortasından itibaren etkili olacak.
1393 belediyede seçim yarışı başladı
2019 yılında yapılan seçim sonuçlarının ardından 2024 yılında yapılacak seçimlerde tablonun nasıl olacağı merak konusu…
Kastamonu İl Sağlık Müdürü belli oldu!
Kastamonu'da uzun bir süredir beklenen İl Sağlık Müdürü ataması nihayet gerçekleşti.
Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım
Mardin’de beş milyona dolara mal olacak fabrikanın temel atma töreni Gazze’de devam eden saldırılardan dolayı sade bir törenle yapıldı.
Türkiye'nin en ucuz şehirleri belli oldu!Kastamonu şaşırttı
Artan enflasyon sonrasında vatandaşlar da en ucuz şehirleri araştırmaya başladı. TÜİK verileri doğrultusunda Türkiye'nin en ucuz şehirleri onlar oldu. Doğudan batıya kuzeyden güneye en ucuz iller açıklandı.
Sağlık çalışanlarının talepleri masaya yatırıldı
Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 3. Grup Toplantısı, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
THK Üniversitesi'ne Kastamonulu rektör
Yeni atanan rektörler arasında Çatalzeytinli Prof. Dr. Rahmi Er de yer alıyor. Prof. Er, Türk Hava Kurumu üniversitesine atandı.
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
Karadeniz için kırmızı alarm!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan "2023 Yılı Ağustos Ayı Alansal Yağış Raporu"na göre, ağustos ayı yağışları normal yıllara göre yüzde 57, geçen yıla göre yüzde 60 azaldı.