Arama
Arama Sonuçları
Kastamonuspor’a ‘çok ağır’ ceza!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Iğdır FK maçında yaşanan olaylar nedeniyle GMG Kastamonuspor’a ceza verdi.
Kastamonu’da görüldü! Ölüm makinesi…
Carabus scabrosus, Türkiye'de halk arasında Menekşe Karafatma lakaplı 5 santim uzunluğundaki böcek Kastamonu’nun merkez ilçesinde görüldü.
Elveda Kastamonu Belediyespor...
Türkiye Kadınlar Hentbol Ligi’nde 2015 yılından itibaren mücadele veren ve ülkemizi ve şehrimizi gururlandıran Kastamonu temsilcisi Kastamonu Belediyesi GSK, iddiaların üzerine kulübü kapatarak Lig’e veda ediyor.
Kastamonu’nun ‘sakin şehir'i için önemli kongre!
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, "sakin şehir" olarak ilan edilen Kastamonu’nun Daday ilçesinde üyeliğin muhtemel etkilerini değerlendirerek bildiri yayınladı. 
Kastamonulu bakandan korkutan sözler!
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin 2024 yılı Mayıs ayı olağan toplantısında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Su stresi altında bir ülkeyiz. Eğer hiçbir önlem almazsak ne olabilir ki deyip alışkanlıklarımızı değiştirmezsek çok değil sadece 6 sene sonra su fakiri olan ülkeler kategorisine gireceğiz"
GMG Kastamonuspor'da veda!
2023-2024 sezonunda 1. Lig mücadelesi veren GMG Kastamonuspor'da forma giyen Yiğit Ali Bayrak, sözleşmesinin bitmesi üzerine takıma veda etti.
Kastamonu'nun yanı başında dev yatırım; Dünyada ilk!
Kastamonu'nun yanı başında bulunan komşu il Çorum'da dev yatırım yapıldı. Temmuz ayında faaliyetlerine başlaması bekleniyor.
Kastamonu Üniversitesi’nin 6 projesine destek
Kastamonu Üniversitesi’nin (KÜ) 6 projesi, TÜBİTAK 2237-A Programı’nın 2024/I. döneminde desteklenmeye hak kazandı.  
Kastamonu’da belediye, personel alıyor!
Kastamonu’da ilçe belediyesi, personel alım ilanını yayımladı.
Kastamonu Üniversitesi’nin de katkı verdiği makale uluslararası dergide
Kastamonu Üniversitesi akademisyenin de yer aldığı ekibin yazdığı, CRISPR teknolojisini şeker kamışına uygulanmasıyla ilgili makale, uluslararası yayın yapan "Plant Biotechnology Journal" dergisinde yayınlandı.  
Kaza geçirdi yine de sazdan vazgeçmedi!
Kastamonulu Mehmet Tekeli, çocuk yaşta başladığı saz yapımcılığına Kastamonu'da devam ediyor. 'İşin tozunu yutmaya 7 yaşında başladım' diyen Tekeli, babasının yanında başladığı meslek hayatını bugün de büyük bir özveriyle sürdürüyor. Tekeli, saz yaparken geçirdiği bir kaza sonucu parmaklarını kaybetse de saz yapımını bırakmadı.
Biz Gastamonuluyuz bizde böyle olur!
Kastamonu Valiliği, "Biz Kastamonuluyuz..." başlığıyla dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Miniklerin 'Biz Kastamonuluyuz' videosu hem beğeni topladı hem de gülümsetti!
Kastamonu'da "Çocuk Oyunları Şenliği" düzenlendi
Bir ilkokulun bahçesinde bir araya gelen 28 okuldan 1500 öğrenci geleneksel oyunları oynadı
Federasyon’dan Baltacı’ya çağrı!
Türkiye Hentbol Federasyonu, kadın hentbolu adına Kastamonu ve Konyaaltı belediye başkanlarına çağrıda bulundu.
Kastamonu’nun kadın girişimcilerinden Çorum çıkarması
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Başarılı Girişimci Kadınlardan İlham Veren Girişimcilik Söyleşisi" Çorum’da yapıldı.
Gönüllerin şampiyonu; GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren ve sezonun ilk yarısına mükemmel bir başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, ilk yarıda aldığı liderlik koltuğunu ikinci yarıda Amedspor'a vererek Grup'ta ikinci sırada devam etmişti. Sezonu başarıyla tamamlayan temsilcimiz, Play-Off'larda Iğdır FK'ya yenik düşerek 2023-2024 sezonunu 2. Lig'de tamamladı.
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
1. Lig başka bahara kaldı...
Kastamonuspor Iğdır FK rövanş maçı, sona erdi. Kastamonuspor maçı 1-3 mağlup bitirdi.
Kayserili vatandaşlar tepki gösterdi! Pastırma Kastamonu’da yenir…
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı 4. Global Gastro Ekonomi Zirvesi’nde sorulan pastırma sorusuna net bir cevap verdi. Yapılan açıklama Kayserili vatandaşların hoşuna gitmedi.
Kastamonu’da ağaçları ‘soğuk’ vurdu!.. Verim yarıya düştü
Yıllık yaklaşık 6 bin ton ceviz üretiminin yapıldığı Kastamonu’da yüzde 50 verim kaybının yaşanması bekleniyor.
Kastamonu OBM’de işçi alımı için liste yayımlandı!
Kastamonu’da Orman Bölge Müdürlüğü personel alımı için adaylardan belge istenmişti. Sözlü sınava katılacakların kesin listesi yayımlandı.
Kastamonu’da yer yerinden oynadı
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında yer yerinden oynadı…
Kastamonu’da ‘rezil’ manzara!
Doğal güzelliklerini ve evliyalarını barındıran kadim şehrimiz Kastamonu’nun görünmez alanlarında, ormanlık alandan gelen görüntüler 'pes' dedirtti.
İşadamları ‘tur primi’ için kolları sıvadı
27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Stadı'nda oynanacak olan zorlu GMG Kastamonuspor-Iğdır FK maçı öncesi Kastamonulu işadamları tur primi için devreye girdi.
İş insanları Kastamonuspor masasında!
GMG Kastamonuspor’a destek sürüyor. Iğdır tarafından peş peşe saldırılara uğrayan takımımız, 27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Stadı’nda Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek. Bu sırada ise Kastamonulu iş insanları tarafından, Kulüp Başkanı Cengiz Aygün’e ziyaret gerçekleşti.
Kastamonu Belediyesi’nde mobbing iddiası!
Kastamonu Belediyesi’nde mobbingle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne sürüldüğünü ve buradaki görevi sırasında da sürekli mobbinge maruz kaldığını iddia eden Kastamonu Ülkü Ocakları eski başkanı Yunus Abayoğlu, işinden istifa etti. Yaşanan olayın ardından paylaşımda bulunan Abayoğlu, "Şahsımı ve ocak yöneticisi 4 kardeşimi Temizlik İşleri’ne işçi olarak gönderdiler. Bu mobbing değil, asıl mobbing Hikmet Erbilgin’in ’onları oraya ben sürdüm’ demesiyle başlıyor" dedi.
Huzur Towers’ta yaşam başlıyor!
Salim Huzuroğlu: “Huzur Tower Kastamonu'ya çağ atlatan bir proje. Daha önce bu şekilde bir konsept uygulanmadı.”
Türkiye Kupası, 11. kez Beşiktaş’ın
Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu.
Geleceğin ormancıları ormana girdi!
Araç MYO öğrencileri Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi, verilen eğitimden dolayı Samatlar Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Kastamonu’da 455 yıl evvele yürüyüş!
29’uncu Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını anma haftası bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde yürüyüş düzenlenerek başladı.