Arama
Arama Sonuçları
Fahiş otobüs biletine sıkı denetim!..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.  
Bomba iddia! Türkiye’ye kaçan Rus bilgisayar korsanları dolandırıcılığa başladı
İngiliz Financial Times gazetesinden bomba iddia: “Rusya lideri Vladimir Putin’in Ukrayna Savaşı yüzünden zorunlu askerlik emir vermesi üzerine bir sürü Rus bilgisayar korsanı Türkiye’ye kaçtı.”
Bu yıl okul alışverişi can yakacak!
Kırtasiye malzemelerinde geçen yıla göre yüzde 40 ile 75 arasında artış yaşanırken bu yıl bir okul çantası bin TL'ye dolacak.
Yapay zeka ile sadece klavye sesinden bile verileriniz çalınabilir!
Yapay zeka algoritmaları her alanda kullanılmaya devam ediyor. Yapılan son araştırmada yapay zeka ile eğitilen bir modelin klavye seslerinden yararlanarak verilerinizi çalabileceği ortaya çıkartıldı.
Tüm Türkiye'de avı tamamen YASAKLANAN türlerin listesi açıklandı!
Merkez Av Komisyonu'nun 2023-2024 av sezonu için Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren listesinde, avlanmasına izin verilen 31 kuş ve 4 memeli türü de yer alıyor....
FBI’dan açıklama: yapay zeka hackerlerin işini kolaylaştırıyor
ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü olan FBI, hackerların yapay zeka sayesinde kötü amaçlı kodlamaları daha kolay yaptığı belirtildi. Yetkililer bu eğilimlerin zamanla artacağını öngörüyor.
Dolandırıcıların yeni yöntemi! QR kodlara dikkat…
Dolandırıcıların, insanların vakit geçirmeyi sevdikleri alanlardaki QR kodları zararlı bağlantı yüklü QR kod ile değiştirdikleri belirtildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni yola çıktı
'Demokrasi ve Milli Birlik Treni', Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katıldığı törenle uğurlandı.
Vali Ayhan, başarının kişiselleştirilmesine izin vermedi!
Kupa töreninde yaşanan gerginliğinin perde arkası...
Urfaspor’un kupa törenine ‘gerginlik’ damga vurdu
İşte şampiyonluğa giden yolun öncesi ve sonrasında yaşananlar...
Hesaplar siliniyor!
Google, 2021'den beri kullanılmadığı tespit edilen milyonlarca hesabın, kalıcı olarak silinmesine neden olacak büyük bir güncelleme duyurdu.
Cide’nin saklı cenneti: Gideros Koyu
Cide’de kartpostallık bir manzaraya sahip olan Gideros Koyu, sessiz sakin bir mekan isteyenler için adeta biçilmiş bir kaftan…
Basın İlan Kurumu'ndan 'Ankara Gazeteciler Cemiyeti'ne tepki
Basın İlan Kurumu, yaptığı açıklamayla Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nin hazırladığı '2022 Medya Raporuna' tepki gösterdi.
"Biz Kastamonu'dan razıyız"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinde destek beklediklerini belirterek; "Biz Kastamonu’yu çok seviyoruz.
İhbarlar tek tek inceleniyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimlerin artırıldığını belirterek, fahiş fiyattan bilet sattığı tespit edilen firmalara idari para cezası kesileceğine dikkat çekti.
''Her kurumun kendine göre bir yoğurt yiyişi olamaz''
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen İl Divan Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
'Kastamonu’da korsan taşımacılığa da izin vermeyeceğiz'
7 kişi ile S.S. Asil Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifini kuran Başkan Niyazi Simsar yazılı açıklamada bulundu.
Kastamonu'da yeni kooperatif
S.S. Asil Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Niyazi Simsar, 7 kişi ile Kuzeykent İş Merkezi’ndeki binasında yeni kurmuş oldukları tur kooperatifi hakkında açıklamalarda bulundu.
PlayStation 5 yakında tamamen jailbreak edilebilir
PlayStation 5 bundan bir yıl önce satışa sunulmuştu. Korsanlar bu bir yıllık dönemde Sony’nin en yeni konsolunu jailbreak etme konusunda önemli bir mesafe kat etmiş gibi görünüyor.