Arama
Arama Sonuçları
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kredi çekmek artık cesaret istiyor
Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı.
O ilçeye bir TOKİ projesi daha!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, son dönemde gerçekleştirdikleri konut projelerinin ardından, Yenimahalle'de Belediye'nin kazandırdığı 10 dönümlük arsa üzerine dar gelirli aileleri için 100 dairelik bir sosyal konut projesinin daha yapılacağını duyurdu.
Doğalgazda Mart ayı tarifesi açıklandı
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını aktardı.
Kastamonu’da konut satışları çakıldı
İL GENELİNDE OCAK AYI KONUT SATIŞLARI YÜZDE 26,6 AZALDI
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
“Kastamonu’dan İstanbul’a kadar yıkıldığını düşünün”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Kastamonu ila İstanbul arasındaki tüm şehirlerin, tüm illerin, tüm ilçelerin, tüm köylerin yıkıldığını düşünürsek bir Kastamonulu olarak depremin büyüklüğünü anlamış oluruz.”
Kastamonu Valisi'nden önemli uyarı: "öğrenmemiz gerekiyor"
Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 yılında yaşanan depremin yıl dönümünde “6 Şubat Depremleri Fotoğraf Sergisi” açıldı. Serginin açılışında konuşan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu belirterek deprem gerçeğiyle yaşamayı öğrenmeleri gerektiğini kaydetti.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu ‘AİDAT’ rekoru kırdı!
Enflasyon konut ve kira fiyatlarını etkilerken apartman/site aidatları da yerinde durmuyor. 2023'te aidatlar bir önceki yıla oranla yüzde 97 arttı.
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
TOKİ Örencik’te, evinde ölü bulundu!
Örencik TOKİ’de Bülent S. isimli bir vatandaş, evinde ölü bulundu.
Kimsenin ruhu bile duymadı
Kastamonu'ya son yıllarda kazandırılan en önemli yatırımlardan biri olan Kuzeykent Mahallesi'ndeki Millet Bahçesi'nde sona gelindi... Kastamonu Belediyesi’nin destek verdiği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Millet Bahçesi hakkında Başkan Vidinlioğlu, kısa bir açıklama yaptı.
İstanbul Milletvekili; Kastamonu’yla dertlendi!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya; Kastamonu’da yaşanan olay sonrasında sorular yöneltti.
Kuzeykent'te sitede yangın
Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan bir sitede yangın çıktı.
Ev sahibi olmak isteyenler: TAM VAKTİ!
Son dönemde artan konut ve kira fiyatlarına karşı hükümetin tedbirler etkisini göstermeye başladı. Konut fiyatlarında geri çekilmeler başlarken, ilan çeşitleri de arttı. Ev almanın tam zamanı olduğunu belirten uzmanlar, vatandaşlara "krizi fırsata çevirin" uyarısında bulundu.
Baltacı; TBMM’de konuştu: ‘’Kastamonu’da Kiralar yüzde 700 arttı’’
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM Genel Kurulu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde söz aldı... Konut ve kira fiyatlarına dikkat çeken Baltacı, Kastamonu’dan da örnek vererek; 2 bin lira olan kiranın 10 bin liraya çıktığını ve çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.
Yağmacı cezaevine gönderildi!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, Kastamonu merkezde konutta birden fazla kişi ile yağmacılık suçundan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezası olan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
İşte asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam!
Asgari ücret zam pazarlığında kritik viraja girildi. Milyonlarca çalışan '2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt ararken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın (18 Aralık) ikinci kez toplanacak.
Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 250 bine yakın konutun yapımına devam ediyoruz"
Kastamonu Ilgaz dağı Aşağı Tüfekçi köyü mevkinde kaza meydana geldi. Yaşanan kazada mermer taşıyan kamyon yan devrildi. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Kastamonu’da evi olanın başına talih kuşu kondu
Kastamonu’da konut sahiplerini sevindirecek haber geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecekler! Bu avantajdan faydalanmak için gereken koşulları ve takip edilmesi gereken yolları sizler için derledik. Detaylar haberimizde…
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Milyonların beklediği haber!.. Devlet alacaklarından vazgeçiyor
AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor.
Aydemir, İYİ Parti'den başvurdu
İYİ Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ali Aydemir, Kastamonu Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Aydemir, İYİ Parti İl Başkanlığı’nda belediye meclis üyeliği başvurusunu yaptı.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.