Arama
Arama Sonuçları
Plakalarda yeni dönem başladı! Cezası büyük
Araç sahipleri bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de plakalarda karekod uygulamasına geçildi. Alınan bu karar ile birlikte milyonlarca sürücünün plakalarını güncellemesi gerekli. Yaptırmayanlara ise büyük para cezası kesilecek. 
‘Sahte servis plakası’ şebekesi çökertildi: 19 gözaltı!
İstanbul’da sahte servis plakası düzenleyen ve sahte barkodla gerçekmiş gibi işlem yapan şebekeye yönelik aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 8 ilde düzenlenen operasyonda 19 şüpheli yakalandı.
Bankaların komisyon zulmüne, esnaftan IBAN’lı çözüm!..
Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı.
Kastamonu Üniversitesi 1 destek personeli alacak
7 Ağustos 2023 son başvuru tarihli olan ilana göre, Kastamonu Üniversitesi’ne 1 sözleşmeli personel alınacak.
Taşköprü sarımsağı, ‘dijital pazar’ ile Türkiye’nin her yerinde
Taşköprü ilçesinde hasadına başlanılan dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı, internet üzerinden yapılan satış ile Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılıyor
Kastamonu protokolü sarımsak hasadı yaptı
AYVALI KÖYÜ’NDE SARIMSAK HASADI TARLA GÜNÜ DÜZENLENDİ
KÜ, sözleşmeli personel alacak
Kastamonu Üniversitesi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli teknisyen alımı yapıyor.
Kastamonu Üniversitesi personel alıyor, başvuru başladı
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak.
Nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık
İl ve ilçe nüfus müdürlükleri, ÖSYM tarafından yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) için 17 ve 18 Haziran'da açık tutulacak.
Üniversiteye, 146 sözleşmeli personel alacak
Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan duyuruya göre, 4/b sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
Hasarlı binalarda karekod uygulaması
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı ekipler, hasar tespit çalışmalarına başladı. Ekipler, kontrolünü yaptıkları binaların girişlerine karekod etiketleri yapıştırıyor. Depremzedeler ise bu karekodları cep telefonlarıyla okutarak oturduğu binanın hasar durumunu öğrenebiliyor.
Garanti belgesinde karekod dönemi
Ticaret Bakanlığı tüketiciyi korumak için garanti belgesi yönetmeliğinde değişikliğe gidecek. Hazırlanan yönetmelik taslağına göre, garanti belgesi elektronik ortamda karekod formatında verilebilecek. Garanti belgesi ile satılması zorunlu ürünler listesine de yenileri eklenecek.
2022 Bekçilik sınavı yarın
Polis Akademisi ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilecek bekçilik yazılı sınav için hazırlıklar tamamlandı. 2022 1. dönem bekçilik sınavı için geri sayım başladı. 3 bin 250 bekçi alımı için gerçekleştirilecek yazılı sınav hakkında detaylar belli oldu.
Başvuru için yarın son
Kastamonu Üniversitesi bünyesinde çalıştırmak üzere 3 personel alımı yapıyor. Başvurular için yarın son gün. Başvurular 13 Haziran 2022 tarihinde mesai bitimine kadar alınmaya devam edecek.
Taş Mektep'in oyuncağı Dünya'ya açılıyor
Kastamonu'da hayata geçirilen proje ile meslek lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 81 ildeki anaokulu öğrencileri için ahşap oyuncak üretimine başladı.
Yıldırım’dan Türkiye geneli deneme sınavı
Yıldırım Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam ediyor.