KÜ, sözleşmeli personel alacak;

KÜ, sözleşmeli personel alacak

Kastamonu Üniversitesi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli teknisyen alımı yapıyor....

Üniversitenin garajında iş makinesi ve diğer araçların motor bakım veya kontrol işlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 4/B sözleşmeli personelin, puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın alınacağı bildirildi. Son müracaat tarihinin 07 Temmuz 2023 olduğu ilanın sonuçları https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/ adresinden yayınlanacak.

Aranan şartlarda ise adayların Ortaöğretim Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı Otomotiv Elektromekanik dalı mezunu olması, 2022 KPSSP94 puanı en az 60 olması, motorlu araçların kontrol veya bakımı üzerine en az 3 yıl, şoför-yük taşıma üzerine en az 1 yıl mesleki tecrübeye sahip olması gerekmektedir. Ayrıca tecrübe bilgisini, barkodlu SGK dökümü ile ibraz etmesi, B-B1-C-C1-D-D1-F sürücü belgesine sahip olması, SRC4 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifikasına sahip olması ve 07/07/1993 ve sonrası doğumlu olması istenmektedir.

MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER

Müracaat Formu (İmzalı ve eksiksiz doldurulacak. Müracaat formuna https://pdb.kastamonu.edu.tr/index.php/belgeler/idari-belgeler adresten ulaşabilirsiniz.) Diploma veya Mezuniyet belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)Tercih edilen pozisyon için KPSS sonuç belgesi. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.) 2 (iki) adet Fotoğraf. Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir. Nüfus cüzdanı fotokopisi,Tecrübe isteyen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümü. (SGK Hizmet dökümünde e-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir. SGK Hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması şarttır.)Mesleki alan ile ilgili talep edilen eğitim belgeleri. Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.

MÜRACAAT ŞEKLİ VE ADRESİ

Adaylar, Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı (Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent / KASTAMONU) adresinden başvuru yapabilirler.

Adayların müracaat formu ve ilanda müracaat edecekleri pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Kastamonu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli müracaatlardan üniversite sorumlu olmayacak. Posta yolu ile yapılan müracaatların ise kabul edilmeyeceği açıklandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum