Arama
Arama Sonuçları
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Şanlıurfa’da deprem konutları Şanlıurfa’da hızla yükseliyor
Depremlerin yıkıma sebep olduğu illerden olan Şanlıurfa'da, 20 bin yıkıldı, 181 kişi de enkazda can verdi. Binlerce binanın ağır hasar aldığı kentte, yaraların sarılması için imkanlar seferber edildi. 16 bin 782 kalıcı konutun inşa edileceği kentte, bazı etaplarda sona yaklaşıldı.
Tahliye alanları oluşturuldu
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada depremde etkilenen ve il dışına gitmek isteyen yurttaşlar için jandarma birimlerince tahliye alanları oluşturulduğu açıklandı.
14 futbol kulübü depremden etkilendi
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında bu illerdeki 14 profesyonel kulüp depremde etkilendi.
Vali Yardımcısı Taşkın’ın acı günü
Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın’ın 89 yaşındaki babaannesi Ayşe Taşkın yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı vefat etti....
2017’de de ambulansa çarpmıştı
Gaziantep’te kazaya müdahale eden ekiplerin arasına dalarak İhlas Haber Ajansının 2 muhabiri, 4 sağlık çalışanı ve 3 itfaiye eri olmak üzere toplam 16 kişinin ölümüne, 21 kişinin ise yaralanmasına neden olan otobüsün daha önce de sabıkalı olduğu ortaya çıktı.
Kızılay, Kastamonu'da KPSS'siz personel alımı yapıyor
Türk Kızılayı Kastamonu'nun da aralarında olduğu 74 şehirde KPSS’siz personel alımı yapıyor. İşte Kızılay personel atama süreci ve şartlar.