Arama
Arama Sonuçları
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Geliyor, gelmekte olan!
Asgari ücrete getirilen zam sonrasında zamlar ürünlere yansımaya başladı. Ekmeğe getirilecek olan zam ise merakla bekleniyor... Peki Kastamonu'da ekmek ne kadar olacak? Kastamonu'da ekmeğe zam geldi mi? Detaylar haberimizde...
Tıraşa da zam!
Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından başlayan zam furyasına; berberler de katıldı. Kastamonu'da berberler de, tıraş fiyatlarına yaklaşık yüzde 50 civarında zam uyguladı.
Kastamonu'da simide sağlam zam!
Temmuz 2023’te zamdan nasibini olan simit fiyatlarına; Kastamonu’da bir zam daha geldi…
MHP İl Başkanı'ndan net 'seçim' mesajı!
MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, net seçim mesajı verdi. İl Başkanı Şahin açıklamasında; "Kalemizi koruyacağız. Zafere kilitlenmiş durumdayız. Kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok.Tamamen kazanmak üzerine bir siyasi çalışma yürütüyoruz" dedi.
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu
Emekliye zam ve memur zammı için düzenleme geliyor. SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu.
Kastamonu’daki işçiler dikkat: Son maaş üzerinden ödenecek
Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren emsal nitelikteki karar Yargıtay 9. Hukuk Dairesi'nden çıktı. Sözleşmesinin herhangi bir nedenle sona ermesi halinde kullanılmayan yıllık izinlerin ücrete dönüşeceğine dikkat çeken Yüksek Mahkeme; bu miktarın işçinin son maaşı üzerinden ödeneceğine hükmetti. İşçinin çalıştığı hafta tatillerinin biriktirilerek kullandırılıp yıllık izinden mahsup edilemeyeceğine dikkat çekti.
Sayıştay’ın ‘Kastamonu Belediyesi’ raporu yayınlandı
Sayıştay Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak denetlenen Kastamonu Belediyesi’nin 2022 raporu yayınlandı.
İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakam…
Temmuz ayında asgari ücrete yapılan yüzde 34 zamdan sonra bütün gözler 2024'te asgari ücrete yapılacak zam oranına kilitlendi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücrette rakamlar belli olmaya başladı.
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ALINACAKTIR
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ- 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
ORMAN EMVALİ İSTİFLEME İŞİ (27000)
DADAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
40 TON FINDIK KÖMÜRÜ ALIMI
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
UNESCO, Çivisiz Camii'nde yeni planlama yapacak
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, UNESCO Dünya Miras Komitesi toplantısında Dünya Mirası olarak ilan edilen Kastamonu Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii’ni ziyaret etti.
BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
KAPALI SİSTEM SULAMA SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
SOLAR İÇME SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
ÇOCUK OYUN GRUBU SPOR ALETLERİ VE KAUÇUK MAL ALIM İŞİ
KASTAMONU BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ