Arama
Arama Sonuçları
Zencefilin faydaları nelerdir? neye iyi gelir?
Zencefil, güçlü anti-inflamatuar özelliklere sahip eski bir baharattır. Dünyanın en çok bilinen ve hemen hemen her kültürde kullanılan zencefilin en önemli faydaları arasında bulantı ve ağrıyı hafifletme, osteoartriti tedavi etme, kanseri önleme, artrit tedavisi, solunum yollarını iyileştirme ve şişkinliği azaltma becerisi sayılabilir. Zencefilin faydalarından bazılarını sizler için detaylıca inceledik. İşte zencefilin faydaları...
Ankaralılar, ağzının tadını biliyor
Ankara’da başlayan Kastamonu Tanıtım Günleri’nde yöresel lezzetlerin tadına bakan vatandaşlar, Kastamonu pastırmasının Kayseri pastırmasından daha iyi olduğunu iddia etti.
Seyahat acentelerini ağırladık
Zengin mutfak kültürü ve yöresel ürün çeşitliliğiyle gastronomi kenti olmayı hedefleyen Kastamonu, düzenlenen “Kastamonu Gastronomi Tanıştırma Turu” çerçevesinde gastronomi odaklı ulusal seyahat acentelerini ağırladı.
Turizmde, mutfağımızla dikkat çekeceğiz!
Ulusal seyahat acentelerine yönelik Kastamonu’nun gastronomi kültürünün ve unsurlarının tanıtılması amacıyla düzenlenen “Kastamonu Gastronomi Tanıştırma Turu” etkinliği başladı. Etkinlikte ünlü şefler tarafından hazırlanan Kastamonu’nun yöresel lezzetleri gastronomi acentelerinden tam not aldı.
CHP, Erbilgin'le devam...
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanlığı kongre gerçekleştirdi. Kongreye tek liste olarak giren CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, tekrar başkan seçildi.
Tüm Ailenizin Keyfini Çıkarabileceği Sağlıklı Beslenme
Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyor ancak tüm aileyi bir araya getirmekte zorlanıyor musunuz? Eğer öyleyse, yalnız değilsin.