Arama
Arama Sonuçları
Yangında 2 kişi yanarak hayatını kaybetti
Gece saatlerinde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü, 2 kişi de hayatını kaybetti.
Gazi, Özel İdare’ye yaramadı: (1-2)
Bölgesel Amatör Lig 5’nci Grup’ta zirve mücadelesi temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin sekizinci haftasında 1074 Çankırıspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Müsabakada kağıt üzerinde favori ekip temsilcimiz olmasına rağmen, karşılaşmadan 1074 Çankırıspor 1-2 galip ayrılmayı başardı.
‘Güvenli yarınlar için mutlu sağlıklı kadınlar ve çocuklar’
Türk Anneler Derneği Şubesi’nin T.C. İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Sağlıklı Toplumsal Gelişim için Farkındalık Yaratıyoruz” projesinin açılış toplantısı Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlendi.Türk Anneler Derneği Şube Başkanı Ayten Kızıltan, çocuk istismarı ve ihmali, ergenlik sorunları, bağımlılıklar ve aşılamanın önemi hakkında seminerler verilerek toplumsal farkındalık oluşturması amaçlanan projeyle ilgili olarak; “Sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum oluşturmaya katkı sağlamak amacıyla Kastamonu merkez, Bozkurt, Araç, Azdavay ve İhsangazi ilçelerinde ailelere ve çocuklara yönelik seminerler verilerek toplumsal farkındalık oluşturulması planlanmaktadır” dedi.
Kastamonu Belediyesi’nden “Halk Ekmek Uygulaması”
Kastamonu Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi.
GTA 3 en popüler Resident Evil oyununa ilham vermiş
Uzun zamandır beklenen Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition yakında oyuncularla buluşacak. Ancak şu sıralarda serinin hayranlarının gündeminde başka bir kutlama var. GTA 3, bundan 20 yıl önce oyuncularla buluşmuştu. Oyunun geliştiricileri ve hayranları da bu nedenle oyuna dair anılarını paylaşıyor.