Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Otogarında hareketlenme!
Kastamonu otogarı, yaz-kış Kastamonu’ya gelen ve giden birçok kişinin yolculuktan önceki son durağı oluyor. Kastamonu’dan İstanbul’a gitmek isteyen vatandaşlar, otobüsleri dolduruyor. Kastamonuluların İstanbul yolculuğunda, otobüslerin doluluk oranları yükselirken, Kastamonu’ya gelenlerin sayısı da bir hayli fazla.
GMG Kastamonuspor, ‘Google’ı salladı!
Dün oynanan ve GMG Kastamonuspor’un 3-2 üstünlüğüyle sona eren Karaman FK mücadelesi sonrasında; Türkiye’nin en çok kullanılan arama motoru Google da nasibini aldı.
Kuzeykent Mahallesi ikinci muhtarına kavuştu!
Kuzeykent Mahallesi’nin ‘Doğal Muhtarı’ Hakan Çölez, ‘Yapay Muhtarı’ E-Muhtar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Kastamonu'da SGK nerede? SGK'ya nasıl gidilir?
Kastamonu'da SGK nerede? Kastamonu SGK'ya nasıl gidilir? işte cevapları
Kastamonu’da Açıksöz Gazetesi nerede? nasıl gidilir?
Kastamonu'da yer alan, Kastamonu gündemini, Kastamonu Haberleri ve Kastamonu'da meydana gelen gelişmelerle halkın sesini duyuran, Açıksöz Gazetesi nerede? Açıksöz Gazetesi'ne nasıl gidilir? işte cevapları
En Güvenilir SMS Onay Sitesi ile Anında SMS Onay Hizmeti!
Smsonay.net, hızlı ve güvenilir SMS onay sağlayarak dijital dünyada çok daha güvenli şekilde işlem gerçekleştirmenizi sağlar.
Kalbi kolundan büyük Kastamonulu: 1453 Harun
Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan '1453 Harun' lakaplı Harun Yılmaz kimdir?
Kalbi kolundan büyük Kastamonulu: 1453 Harun
Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan ve en az vücudu kadar mütevaziliğiyle de dikkat çeken '1453 Harun' lakaplı Harun Yılmaz kimdir?
Kastamonu Özel Halk Otobüsleri sefer saatleri?
Kastamonu'da toplu ulaşımdaki tek alternatif olan Özel Halk Otobüsleri'nde sefer saatleri nasıl?
Mutluluğun maliyetini hesapladılar... Türkiye'de mutlu olmak için kaç para lazım
Araştırmacılar 173 ülkede vatandaşların mutlu olmak için yılda ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu ortaya çıkardı
DİM: BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, genel kurul üyesi olduğu Basın İlan Kurumu’nun genel kurul toplantısında yerel medyanın son durumu ve internet medyasına geçiş süreciyle ilgili sıkıntıları dile getiren bir konuşma yaptı. Dim açıklamasında; "Az tıklama, ziyaret ve sayfa görüntülemeye daha az resmi ilan, daha fazlasına daha fazla verilerek can suyu olmaya devam edilebilir. Aksi halde yerel medyanın celladı oluruz. Biz kurum olarak mağdur eden değil mağduriyetleri ortadan kaldıran merci olmalıyız" dedi.
Dim: ‘Anadolu Basını, şehrinin hafızası, sesi ve nefesidir’
KGK Genel Başkanı Dim: “BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Gmail de ‘akıllanıyor’
Teknoloji devi Google, yapay zeka desteği sunduğu yeni hizmetini duyurmaya hazırlanıyor.
İnsansı robotlar neden kadın? Siri ve Google Asistan neden kadın?
Günümüzde yapay zeka giderek yaygınlaşırken, yapay zeka ürünü olan robotların çoğunun neden kadın görüntüsünde üretildiği merak ediliyor.
Telefonda çöp kutusu nasıl silinir? Iphone ve Android Telefonda Çöp Kutusu Nasıl Boşaltılır?
Telefonda çöp kutusu nasıl temizlenir diye düşünenler için bu oldukça basit bir işlemdir. Silinen dosyalar, cihazda yer kapladığından dolayı hafızanın dolmasına neden olur. Bu ise telefonların performansını düşürür. Kullanılmayan uygulamalar ile dosyaların silinmesi ve çöp kutusunun temizlenmesi gerekir. Bu nedenle, iPhone ve Android telefonda çöp kutusu nasıl boşaltılır kesinlikle öğrenilmelidir.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
AK Parti 22 yaşında
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak, 21 yılı geride bıraktı.
Google Türkiye'nin ilk kadın gök bilimcisini anıyor
Google, önemli isimleri Doodle olarak sitenin ana sayfasına taşıyor. 14 Ağustos Pazartesi için de Türkiye'nin ilk kadın gök bilimcisi Nüzhet Gökdoğan seçildi.
Depremler korkuttu, uzmanlar süre verdi
Haber 7'nin haberine göre; Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin artçılarının 1-2 yıl daha devam edebileceğini kaydeden uzman isimler, 5-6 büyüklüğünde depremler olabileceğini söyledi.
Elon Musk duyurdu! Artık herkes para kazanabilecek
Twitter, haziran ayında yapılan açıklamayla kullanıcıların para kazanma özelliğini aktif etti. Geçtiğimiz haftalarda bazı kullanıcılara ödeme yapan Twitter, para kazanma özelliği için gerekli kriterlerde değişikliğe gidecek.
YouTube’da izleme geçmişini kapatan kullanıcılar dikkat!
Online video paylaşım platformu YouTube, izleme geçmişiniz yoksa artık önerilen videolarla dolu bir sayfa yerine kısmen boş bir ana sayfa gösterecek. Bu değişiklik, Google'ın duyurduğu "yeni izleyici deneyiminin" bir parçası.
Her 3 saniyede 1 internet sitesi açılıyor
Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, her saniye 3 yeni internet sitesi açılıyor.