Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Başka il uyardı, Kastamonu yandı!
Bugün Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangının sebebi belli oldu.
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
Kastamonu'da ürkütücü görüntüler!
5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Kastamonu'nun Abana ve İnebolu ilçelerinde sahillerdeki bazı iş yerleri su altında kaldı, kara yolu kum ve taş yığınlarıyla doldu
Ergenlerle İletişimde Başarılı Olmanın Yolları: Ebeveynlere Uzman Önerileri
Ergenler ve ebeveynler arasında fikir ayrılıklarının olmasının kaçınılmaz bir durum olduğunu belirten Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Elvin Akı Konuk, “Ancak bu fikir ayrılıklarının çocuklarla olan ilişkiyi olumsuz olarak etkilemesi ebeveynler tarafından önlenebilir ya da en aza indirgenebilir.” dedi.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Kastamonulu Kaptan önceden söylemiş!
Marmara Denizi’nde batan geminin Kastamonulu Kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’ın oğlu Abdullah Uyanık’a ‘batacak bu gemi’ dediği öğrenildi.
Tesadüfün böylesi; Kaptan Kastamonulu
Marmara'da batan 'Batuhan A.' isimli geminin kaptanı Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Kastamonu için son dakika uyarısı!
Karadeniz için fırtına uyarısında bulunuldu.
Kastamonu’ya “ŞOK” günler
Kastamonu’da son günlerdeki kar yağışının ardından, merkezde hava normal seyrine döndü. Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, önümüzdeki günlerde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu’ya fırtına uyarısında bulunmuştu.
Kastamonu’ya bu gece sürpriz var
Kastamonu’da bu hafta etkisini sürdüren soğuk ve puslu hava, bu gece saatlerinde kar yağışıyla buluşacak. MGM’nin tahminlerine göre bu gece Kastamonu’ya sürpriz var.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
Kastamonu’da durum vahim!
Kastamonu’da gece saatlerinde kaldırımların donmasıyla birlikte, yollar resmen buz patenine döndü. Şehirdeki kaldırımlar yürünmez haldeyken, dereler ve sular da dondu. Vatandaşlar yolda yürürken zor anlar yaşadı.
Kastamonu Valiliğinden son dakika uyarısı!
Kastamonu Valiliği tarafından Kastamonu çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.
Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı
Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.
Kastamonu'da karaya oturan gemi için çalışma başlatıldı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde fırtınada karaya oturan geminin çekilmesi için çalışma başlatıldı.
Kastamonu’ya “Dikkatli olun” anonsu!
Kastamonulu vatandaşların uyarılması ve cenaze duyuruları için, gerçekleştirilen Kastamonu Belediyesi’nin duyuru yaptığı anons hoparlöründen, Kastamonu’ya uyarı sesleri yükseldi.
TBMM heyeti, Kastamonu’da balıkçılığın sorunlarını araştırdı  
Balıkçılık ve su ürünleri sektöründe yaşanan sorunların araştırmak amacıyla kurulan TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu, İnebolu ilçesinde problemlerin çözülmesi için incelemelerde bulunarak sektör temsilcileri ile buluştu.  
Kastamonu'nun saklı cennetleri için 'rapor' hazırlığı
Kastamonu Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğü, Kastamonu’nun saklı kalan kanyonlarının ve doğal güzelliklerinin koruma altına alınması için çalışma yaptı. Ekipler tarafından incelenen alanların tabiat parkı ya da tabiat anıtı olarak ilan edilmesi için hazırlanan rapor bakanlığa sunulacak.
Hırçın Karadeniz, Kastamonu'ya kustu!
Kastamonu'da geçtiğimiz hafta etkili olan fırtına sonrasında; Karadeniz, pisliğini Kastamonu'ya kustu... Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun etkilendiği fırtınanın zaiyatları; belli olmaya başladı.
Kastamonu'da karaya oturan gemide yeni gelişme!
Vamos yakıt çemberinde Kastamonu'nun İnebolu sahilinde fırtına nedeniyle karaya oturan "Vamos" kargo gemisindeki yakıtın tahliyesi başladı.
Felaketin vurduğu ilçede son durum!
Olumsuz hava koşulları barınakta iz bıraktı. Abana Balıkçı Barınağı şiddetli fırtınanın ardından hasar aldı.
Kastamonu’daki afet TBMM’de
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, TBMM’de söz alarak; ilimizin sahil kısımlarında fırtına sebebiyle yaşanan zarar, alınan önlemler ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı…
Fırtınayla ilgili Valilikten 'son durum raporu'
Kastamonu Valiliği, 25-26 Kasım'da yaşanan fırtına nedeniyle olumsuz etkilenen bölgelerdeki çalışmaları açıkladı. Yapılan açıklamada zararların tespit edildiği ve devletin tüm vatandaşların yanında olduğu vurgulandı.
Cide'den yardım çığlığı! "Her fırtınada biraz daha yok oluyoruz"
Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Cide İlçesi için yardım bekliyor.
Profesör Kastamonu'yu uyarmış, ama kimse duymamış...
Denizbilimci Prof. Dr. Ahmet Cemil Saydam, Kastamonu sahilini 10 gün önce uyarmış ama kimse duymamış...
Karadeniz’de mini tsunami!..
Bugün yaşanan fırtınada deniz taştı, dev dalgalar sahildeki 7-8 metrelik elektrik direklerinin üzerine çıktı. Dalgalar nedeniyle sahil şeridindeki yollarda su baskınları meydana geldi.
İlçede okullar tatil edildi!
Yaşanan kötü hava şartları nedeniyle 27.11.2023 Pazartesi (bugün) bölgedeki tüm okullar tatil edildi.