Arama
Arama Sonuçları
Eşine bunları söyleyen tazminat ödeyecek!
Yargıtay boşanmalarla ilgili dikkat çeken kararlarına devam ediyor. Emsal niteliği taşıyan bu kararların hepsi evli çiftleri yakından ilgilendiriyor. Kavga sırasında ağızdan çıkan bir cümle tüm davanın sonucunun değişmesine neden olabiliyor.
Kastamonu’da sadece 3 çift!.. 4 yılda bir…
İnsanların hayatında çok özel, unutulmayacak ve ömür boyu kutlanacak günler vardır. Doğum günleri, evlilik yıldönümleri, hatta tanışma yıldönümü gibi
Kastamonu için sevindiren düşüş
TÜİK tarafından verilen bilgiye göre; geçtiğimiz Türkiye genelinde binde 6’yı aşan bir düşüşle 565 binin üzerinde çift evlenirken, 171 binin üzerinde çift de boşandı. Boşanmadaki düşüş ise binde 2 civarında gerçekleşti. Kastamonu'da ise evlenme arttı, boşanmalar azaldı.
Evlenme yaşı değişti! Çiftler azalıyor
2023 yılının evlilik ve boşanma oranları, en fazla evlenme ve boşanmanın olduğu iller ve yabancı damat ile gelin istatistikleri geçen yıla göre dikkat çekti.
Baykar’ın Kastamonulu gizli kahramanı!
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Özdemir Bayraktar Ödülleri" töreninde, Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer alan anneleri Kastamonulu Canan Bayraktar'a özel plaket takdim etti.
Kastamonu Belediyesi’nden dolu dolu hafta sonu etkinliği
Kastamonu Belediye tarafından ücretsiz olarak tiyatro oyunu ve çocuklar için gösteri sahneleneek.
İşte Türkiye'nin 'en güvenilen' ünlüleri
Her yıl 'Celebrity Güven Endeksi' adı altında bir rapor hazırlayan MediaCat ve Ipsos, 2023 yılında Türkiye'de en çok güvenilen ünlüleri açıkladı.
Kastamonu’da görev yapmıştı; Erdoğan ödül verdi
Bir dönem söyledikleriyle Türkiye'de gündem olan ve Kastamonu'da da görev yapan Süleyman Uludağ'a ödül verildi...
Metin Akpınar'ın kızı ortaya çıktı
Ünlü Sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı.
Kastamonu’da ev kiraları durdurulamıyor!
Kastamonu'da son zamanlarda ev kira fiyatları çarpıcı şekilde arttı. Okulların açılmasıyla ile birlikte kiralık dairelere talep arttı. Şehirdeki konut talebi ve arz dengesizliği, kiraların uçuk seviyelere çıkmasına yol açıyor.
Oya Alasya yaşamını yitirdi
Zeki Alasya'nın eski eşi ünlü oyuncu ve tiyatrocu Oya Alasya hayatını kaybetti.
81 ilde “Aile Çalıştayı” düzenleniyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde 81 İl Müdürlüğünün koordinasyonunda “Aile Çalıştayı” düzenliyor.
Eşinden habersiz ev satana kötü haber
Yargıtay, kendine ait evi eşinin görüşü almadan satan kocayı kusurlu buldu.
Evlenme korkusu nedir? Kimlerde görülür?
Aile, Çift ve Evlilik Danışmanı Anila Çelik konu hakkında bilgiler verdi.
Yeni evlenecekler dikkat!.. Yargıtay'dan emsal karar…
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, düğün sırasında tartışma yaşayan çiftleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
Müjde verildi! Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi
Yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL evlilik kredisi verileceği seçim propagandası olarak duyurulmuştu. Evlilik kredisi başvurularının ayrıntıları, düğün planı olan gençlerce merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Eylül tarihli kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada; "Evlenecek gençlerimize uygun fiyatlı kredi gündemimizde." ifadelerini kullandı. Peki evlilik kredisi ne zaman verilecek?
Emeklilikte yeni sistem! Tarih ve detaylar belli oldu
Yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi gelecek yıl yürürlüğe konacak.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Erken yaşta evlilikler azaldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Erken yaşta evliliklerde resmi verilerin yıllar itibarıyla düşmekte olduğunu memnuniyetle gözlemliyoruz" dedi.
Evlilik kredi başvuru şartları açıklandı mı? evlilik kredisi ne zaman verilecek?
Evlilik kredisi başvuru detayları yeni evlenecek çiftlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 2023 seçimleri öncesinde yeni evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi desteği açıklaması sonrasında düğün sezonunun da gelmesiyle gözler faizsiz evlilik kredisi başvuru detaylarına çevrildi. İşte "Faizsiz evlilik kredisi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir?" sorular ve yanıtları
Ameliyat sırasında ilgi göstermemek boşanma sebebi
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Eşinin ameliyatı sırasında yeteri kadar ilgi göstermemek ve eşini üstlerine karşı şikâyet etmek boşanma sebebidir" dedi.