Arama
Arama Sonuçları
Evlenme korkusu nedir? Kimlerde görülür?
Aile, Çift ve Evlilik Danışmanı Anila Çelik konu hakkında bilgiler verdi.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Memurların yüzde 80’i “maddi yardım olmadan evlenmem” diyor
Memur-Sen'in araştırmasına katılan memurların yüzde 80'i, maddi yardım olmadan evlenemeyeceklerini ya da çocuklarını evlendiremeyeceklerini belirtti.
Gelin, düğüne bir gün kala hayatının şokunu yaşadı!
Grafik tasarımcısı gelin, nikaha bir gün kala ortadan kaybolan damattan masraflarını icra yoluyla alıp, dolandırıcılık davası açtı.
Diyanet’ten ‘şatafatlı düğün’ hutbesi
Cuma hutbesinde Müslümanlara Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in “En bereketli nikâh, külfeti en az olanıdır” Hadisi hatırlatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bile fotoğrafını kullandılar! Birçok kişiyi tuzaklarına düşürdüler: 'Karşımıza ilk olarak...'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere evlilik kredisi vaadi dolandırıcıları harekete geçirdi. Daha o desteğin hazırlıkları tamamlanmadan sahtekarlar dünya evine girmek isteyenleri tuzağa düşürmeye başladı. Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Kürşad Ergün, "Karşımıza ilk olarak sıralanmış bir şekilde sponsorlu internet siteleri geliyor. Bir devlet kuruluşun sitesi sponsorlu olmaz" dedi.
Evlenmek çok pahalı!..
Düğün sezonun başlamasıyla çarşı-pazarda hareketli günler yaşanıyor.
Evlenmek istediği kadın dolandırdı
Kastamonu’da ikamet bir şahıs, kredi kartının limitinin dolması üzerine bankaya gitti. Banka görevlisinden bilgi alan şahıs, evlilik planları yaptığı kadın tarafından dolandırıldığını anladı.
"Kamuoyunu farkındalığa çağırıyoruz"
Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği’nce Doğu Türkistan’daki hak ihlalleri sebebiyle Nasrullah Meydan’ında basın açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada, Çin'de yapılan zulme dikkat çekilerek; "Hiçbir soykırım elbette unutulmasın ve insanlık ailesi bir daha asla soykırımlarla yüz yüze kalmasın duasıyla Çin’in bu zulmüne karşı; ulusal ve uluslararası kamuoyunu farkındalığa çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi.
Evlat cinayetine ağırlaştırılmış müebbet!
Evlenmek isteyen 17 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla 9 yıldır yargılanan baba, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
9 yıldır yargılanan babaya ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kastamonu’da evlenmek isteyen 17 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla 9 yıldır yargılanan babanın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.
Çiftler yuva 'Kur'amıyor
Son dönemlerde dövizde yaşanan artışlar ev eşyalarında da ciddi zamlar meydana geldi. Evlenecekler beyaz eşya ve mobilyaya en az 80 ila 100 bin lira arasında harcamak zorunda kalırken, alım gücünün de azalmasıyla birlikte; evlenmek bir çok kesim için artık hayal olmaya başladı.
Herkes evlenemeyecek
TBMM Kadına Şiddeti Araştırma Komisyonu'nda görüşülen 'Evlilik Ehliyeti' önerisi, özellikle evlenmek için gün sayan kişiler tarafından merak ediliyor. Peki evlilik ehliyeti nedir, zorunlu mu olacak ?