Arama
Arama Sonuçları
81 ilde; kamuya personel alımı!
Son olarak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, personel alım ilanı yayınladı.
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
Hac ön kayıtları başlıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı Hac Organizasyonu kapsamında ön kayıtlar 13 Eylül'de başlayacak.
Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi...
MHP Emre Şahin ile yola devam dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
Kırtasiye yardımı başvuru ekranı, Kırtasiye yardımında son durum ne? Kırtasiye yardımı başvuru nasıl yapılır?
Okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiye yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmaya başladı. Veliler ve öğrenciler okullar açılırken kırtasiye alışverişi yapmaya başladı. Yapılacak olan kırtasiye yardımıyla öğrencilerin ve velilerin yükü hafifletilmek hedefleniyor. Kırtasiye yardımının başlayıp başlamadığı konusunda vatandaşlar merakta. E-devlet üzerinden başvuruları yapılan kırtasiye yardımı 1 Eylül–31 Aralık tarihleri arasında ödemeler gerçekleştiriliyor. Kırtasiye yardımında son durum ne? Kırtasiye yardımı için başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar
Kırtasiye yardımı ne kadar ve nasıl alınır? 2023 başvuru
Kırtasiye yardımı başvuru detayları dar gelirli ailelerin gündeminde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre milyonlarca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi 11 Eylül'de ders başı yapacak. Her yıl Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir kereye mahsus olarak sağlanan kırtasiye yardımı geçtiğimiz yıl 1400 TL olarak ödendi. İşte 2023 kırtasiye yardımı başvuru tarihleri ve şartlarına ilişkin merak edilenler...
Taşköprü'de açılıyor..
Taşköprü Belediyesi tarafından yapılan modern spor ve aktivite anlayışına uygun olarak tasarlanan Semt Parkının açılışı gerçekleşecek
Taşköprü'de açılıyor..
Taşköprü Belediyesi tarafından yapılan modern spor ve aktivite anlayışına uygun olarak tasarlanan Semt Parkının açılışı gerçekleşecek
Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanıyor? e-devlet üzerinden askerlik yeri sorgulama
Bedelli askerlik nedeniyle silah altına alınacak binlerce yükümlü, bedelli askerlik yerlerini merak ediyor. 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına gelen ara zammın ardından bedelli askerlik ücreti de güncellendi. 122 bin 351 TL'ye yükselen bedelli askerliğe başvuranlar, arama motorlarında 'Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?' sorusunun cevabını araştırıyor. Tüm merak edilenler haberimizde
Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu aşağılık saldırının faillerini ve toplumsal barışı hedef alan bu tür eylemlere karşı sessiz kalan, izin vererek himayesi altına alan Danimarka makamlarını sergilediği bu tutum nedeniyle şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” dedi.
Yaz Kur'an kurslarında rekor…
3 Temmuz’dan bu yana 2 milyon öğrenci kayıt yaptırdı. Dönem sonuna kadar sayının 4 milyona yaklaşması bekleniyor.
Müzekart ücreti ne kadar?
Müze ve ören yerine sınırsız ziyaret olanağı sağlayan Müzekart’ın fiyatı bu yıl da 60 lirada sabit tutuldu.
Umre tarihleri açıklandı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023-2024 yılı umre turlarının 15 Ağustos'ta başlayacağını, isteyenlerin 10 Temmuz itibarıyla bu turlara kaydolabileceğini açıkladı.
Kurban kesim bedelleri açıklandı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2023 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 5 bin 950 lira, yurt dışında 2 bin 750 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
Kurban organizasyonunda öncelik deprem bölgesinde
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vekaletle kurban organizasyonunda deprem bölgesine öncelik verileceğini açıkladı.
Tazminat ve fazla çalışma ücreti Resmi Gazete'de!
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde görev yapan kamu personeli için karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
TRT Diyanet Çocuk kanalı yayına başladı
TRT Diyanet Çocuk kanalı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu iş birliğinde yayın hayatına başladı. 24 özgün içerikle test yayınına başlayan, çocuklar için dini içerikli animasyon çizgi diziler üretecek olan TRT Diyanet Çocuk”, “"Kalplere Yolculuk” sloganıyla devam edecek.
Diyanet’ten ‘engelsiz’ internet sitesi
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hayata geçirdikleri ‘engelsiz.diyanet.gov.tr’ internet sitesiyle engelli vatandaşların ‘Güncel Türk İşaret Dili Dini Kavramlar Sözlüğü’ndeki kavramların videolarına erişebileceklerini, işaret diliyle hazırlanan görüntülü fetvalara ve başkanlığın çalışmalarına ulaşabileceklerini bildirdi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı'na Uzman Erbaş Alınacak
Sahil Güvenlik Komutanlığı, "uzman erbaş" alımı yapılacağını duyurdu.
TBMM, en uzun yasama dönemini geride bırakıyor
Cumhuriyet tarihinin en uzun yasama dönemini geride bırakan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 27. Dönem'de toplumun ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hayata geçirmek için yoğun mesai yaptı.TBMM'de 7 Temmuz 2018'de başlayan 27. Yasama Dönemi, 14 Mayıs'ta sona erecek.
İşte il il MHP 28. dönem milletvekili adayları
MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday.
Mehmetçik’e taze kan
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde görev alarak büyük kahramanlık örneği gösteren ve Kastamonu'da 25 haftalık temel eğitimlerini tamamlayan 2 bin 525 uzman erbaş, yemin etti.
Hac kura sonuçları bu akşam açıklanıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı hac kuraları için açıklamada bulundu. Hac kuraları için ön başvurular 5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında alınmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 yılı hac kura sonuçlarının bugün saat 22.00'den itibaren e-Devlet üzerinden sorgulanabileceğini açıkladı.
Diyanet, tüm imkanları seferber etti
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kur’an kursları ve Dini Yüksek İhtisas Merkezlerinin deprem mağdurlarının kullanımına açıldığını duyurdu.
Tüm Tükriye'de sela okundu
Depremde hayatını kaybedenler için ülke genelinde sela okundu.