Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun tehdidine örnek operasyon!
Başta Kastamonu olmak üzere, Batı Karadeniz de tehlike saçan 'kahverengi kokarca' için örnek adım atıldı.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Batı Karadeniz’i Keşfet! Turizm Geliştirme Programı başlıyor...
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerine yönelik 2024 yılı Batı Karadeniz’i Keşfet Alternatif Destek Programı ilan etti. Program kapsamında bölgeye gerçekleştirilecek turlara 3 milyon lira destek sağlanacak.
“Kastamonu'da SARI OTOBÜS yollarda olacak”
Baltacı, Özel İdare ziyaretinde ‘ulaşım master planı’ hazırlayacaklarını açıkladı. Planlamalarına göre Kastamonu'da belediyeye ait sarı otobüslerin olacağı ve mesafeye göre ücretlendirme yapılacağını vurguladı.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cumhuriyetin 100. yılında Kastamonu Sektör Hazırlık toplantılarını sürdürüyor. Kastamonu OBM aynı gün içinde 2 toplantıyı üst üste yaptı.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Kastamonu’nun bankası hem kredi verecek hem masraf almayacak!
Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya Anonim Şirketi'nin yarı yarıya ortak olduğu banka; fırsatlarıyla dikkat çekiyor.
Güvenliğinizi Öncelikli Kılan İleri Teknoloji PERKOTEK X-Ray Bagaj ve Bavul Arama Cihazları
Günümüzde havalimanları, oteller ve alışveriş merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan yerlerde güvenlik, en üst düzeyde önem taşımaktadır.
"Güçlü ormanlar kurmaya devam edeceğiz"
'Değişen İklim Koşullarında Türkiye’de Ormancılık Politikası Diyalogu Çalıştayı'nın son gününde Kastamonu Entegre ziyaret edildi. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu; "Ormancılık politikamızı geliştirmeye, daha kaliteli, iklim değişikliğine karşı daha dirençli her türlü tehlike ve tehditlere karşı güçlü ormanlar kurmaya devam edeceğiz" dedi.
‘Kastamonu’dan neden Arda Güler çıkmasın?’
Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, bu yıl eğitime başlayan Kastamonu Spor Lisesi öğrencileriyle buluştu
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Trafikte yeni dönem! Ehliyet taşımak zorunlu değil
Trafikteki polis çevirmesi için sürücüleri yakından ilgilendiren haber dikkat çekti.
En ucuzu olması bekleniyor! İşte o otomobil
Türkiye’de de araç satışı yapan Çinli firmalardan Leapmotor, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen IAA otomobil fuarında SUV modeli C10’u tanıttı. Otomobilin Türkiye’nin en ucuz elektrikli SUV otomobili olması bekleniyor. Peki bu otomobilin özellikleri neler? İşte ayrıntılar
Zorunlu afet sigortası geliyor: 2024’te yürürlüğe girecek
Depremle birlikte sel gibi afetleri de kapsayacak “zorunlu afet sigortası” 2024'te yürürlüğe girecek. Bina tamamlama ve yapı sorumluluk sigortası yaygınlaştırılacak.
Önlemler işe yaradı! Fahiş fiyatlarla mücadele devam ediyor
Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat artışları için aldığı önlemler meyvelerini vermeye başladı. İş adamları bakanlığın önlemlerinin sonuçlarını gördüklerini belirterek, "Fiyatlar yavaş yavaş geri geliyor. Köpük ortadan kalktı" dedi.
Ünlü şirket patentini aldı! İşte yapay zekalı…
Yapay zekalı robot, yapay zekalı süpürge derken yapay zekanın girmediği alan neredeyse kalmadı! Şimdi de teknoloji gündemine tam da bu konuyla ilgili tuhaf bir haber daha düştü... O habere göre ABD'li ünlü şirket Microsoft, sensörlerle donatılan yapay zeka destekli bir sırt çantasının patentini aldı.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Sporun kalbi Kastamonu'da atacak
Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile birlikte Spor Lisesi için incelemelerde bulundu.
Bu teknoloji çok konuşulacak! Tüm internet ‘beyninin içinde’
Delhi doğumlu MIT öğrencisi tarafından icat edilen cihaz, düşünce gücüyle internette gezinebilmenizi ve bu sayede size sorulan her soruya doğru bir şekilde cevap vermenizi sağlıyor.
Kastamonu Entegre'ye Tataristan'da 'yılın yatırımcısı' ödülü
Rusya'daki en büyük Türk yatırımcıların başında gelen Kastamonu Entegre, "Yılın Onursal Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü.