Arama
Arama Sonuçları
Saatçiler Konağı
Duayen turizm işletmecisi Erol Öztürk ve Songül Özdemir tarafından kiralanıp restore edilen Saatçiler Konağı, doğal ortamıyla misafirlerine eşsiz bir ortamda mutluluk sunuyor.
Enginarın bereketi şaşırttı
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde atıl durumdaki arazisine denemek amacıyla ilk kez enginar eken 71 yaşındaki vatandaş, bahçesinin her yerinde yetişen enginarlar karşısında büyük sevinç yaşadı.
Haziran ayında hangi sebze ve meyveler yenir ? Haziran ayında sebze ve meyveler nelerdir ?
Haziran ayında sağlıklı yiyeceklerin başında meyve ve sebzeler geliyor. Peki haziran ayında hangi meyve ve sebzeler yenir ? Detaylar haberimizde...
Tüm Ailenizin Keyfini Çıkarabileceği Sağlıklı Beslenme
Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyor ancak tüm aileyi bir araya getirmekte zorlanıyor musunuz? Eğer öyleyse, yalnız değilsin.
Grip Ve Soğuk algınlığını Atlatma Hızlı Yöntemler
Grip ve soğuk idraknlığıyla ilgili her yıl milyonlarca olay bildirilmektedir. Averaj olarak yetişkinler yılda 2 ila 3 kez soğuk idraknlığı kaparlar ve semptomları 10 gün süresince sürerken çocuklar yılda 10 defa hastalığa yakalanırlar (Araştırma referansları: 2, 3). Mevsimsel gribin şiddeti yıldan yıla öngörülemez. Amerikan sağlık bakanlığı yetkililerinin belirttiği üzere eğer öğrenciler ve okul mensupları hasta olmamak için kişisel çaba gösterirse nüfusun 5 te 1 gribe karşı korunabilir